Playstation 4

Udgivelse af trådløst headset til PS4 fra Turtle Beach

Turtle Beach, det førende lyd-brand i spilbranchen, bekendtgjorde i dag lanceringen af PX4 – et trådløst headset, der er designet til at være fuldt kompatibel med PS4 – som ligger samtidigt med den nye konsols lancering den 29. november.

Ud over PX4 bekendtgjorde Turtle Beach, at de trådløse, programmerbare surround sound XP510, PX51, og Call of Duty: Ghosts Phantom headsets alle er i stand til at levere næste generations lyd til PS4 med en firmware opdatering. Opdateringen bliver tilgængelig på turtlebeach.com, når PS4 lanceres.

PS4 Tilbehør Udgivelse af trådløst headset til PS4 fra Turtle BeachDet nye PX4 trådløse headset er fuldt udstyret til næste generations gaming og kan prale af Dolby Surround Sound og interferens-fri dual-band Wi-Fi for at levere det ultimative “hemmelige våben” for spillere, og sublim lydkvalitet til film og musik fans. PX4’eren har en MSRP på 149,99 britiske pund.

Indbygget, dual-pairing Bluetooth giver mulighed for at besvare opkald eller streame musik fra en mobiltelefon eller andre Bluetooth enheder uden at forstyrre gameplay’et, og forudindstillede EQ’s giver brugerne mulighed for at personliggøre deres lydoplevelse.

“Ved Turtle Beach maksimerer vi kompatibiliteten og fleksibiliteten I vores headsets, fordi der er så uendeligt mange gaming scenarier,” sagde Bob Picunko, marketingchef ved Turtle Beach.

PS4 headset Udgivelse af trådløst headset til PS4 fra Turtle BeachFor at maksimere fleksibiliteten tilbyder Turtle Beach’s nyeste trådløse headsets også en ledningstilkobling til mobile enheder. De mange headsets kan bruge den tilkobling til at høre chatlyd gennem PS4’erens DualShock kontroller og bruge en optisk ledning til spil-lyd for en fuldt integreret headset oplevelse.

“Vi kan med glæde afsløre, at ikke alene vil tre af vores nyeste, trådløse kvalitets-headsets levere en integreret chat og spil-lyd oplevelse med PS4 konsollen fra det øjeblik du pakker den ud af kassen, men vi lancerer også et nyt næste genrations headset – PX4 – i forbindelse med lanceringen,” sagde Juergen Stark, administrerende direktør ved Turtle Beach.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »