Playstation 4

Ting Du Kan Gøre Med Det Nye PS4 Kamera

Begrebet motion-tracking og dets anvendelse inden for ​​konsolspil-verdenen er helt sikkert komme til sin ret med fødslen af ​​det nye PS4 Kamera. Den nuværende generation (eller tidligere generation, alt efter om du er helt vild efter at få en PS 4 allerede) leverede alt det nødvendig forarbejde for at udvikle de systemer, der er nødvendige for at indvarsle en ny tidsalder af spil, der styres af spillernes bevægelser. Trods det, at vi endnu ikke har set nogen populære franchise dukke op fra antallet af spil derude, der udnytter motion-tracking, du ved, den slags serier, der giver alle lyst til at rende ud og købe et sådant system. Men det er meget sandsynligt, at Playstation 4 og dets nye og forbedrede PS4 Eye meget vel kan ændre alt dette, og det er på tide.

Playstation 4 kommer med ny PS4 kamera

PS4 Eye Kamera

Hvorfor det, tænker du måske? Tja, for det første er der selve enhedens tekniske kapaciteter, som ifølge en direkte erklæring fra Sony, faktisk “omfatter to high-sensitive kameraer, der har vidvinkelobjektiver med 85-graders diagonale vinkelvisninger”. Desuden fortsatte de med at sige, at det nye design “gør det muligt for PlayStation 4 Eye at skære billedet af afspilleren ud af baggrunden, eller at forstå spillernes position foran og bagved.” Kombiner nu dette med ansigtsgenkendelse og scanning teknologi, så er det ret klart, at vi måske endda vil begynde at se spiludvikling trends fremkomme der så godt som lader spillerne scanne deres ansigter og stikke dem direkte på deres karakterers kroppe (lige det dér, er selvfølgelig ren spekulation).

Den forbedrede PS4 Eye

Derudover vil den nye PS4 Eye Camera også spore lysbaren på din DualShock 4 controller. Dette (blandt andre ting) gør det mere eller mindre muligt for Eye at knytte controller lysfarve til specifikke spillere, hvilket også åbner døren for nogle unikke kommunikationsmuligheder samt måske endda åbner døren til nye og unikke spillemuligheder. Desuden vil kameraet tilsyneladende arbejder delvist med et system, der gør det muligt for spillere at dele deres spil direkte, på sociale medier kilder såsom Facebook.

Men det er ikke alt, dit Eye Kamera vil også have en indbygget mikrofon, som vi antager skal lade spillerne give kommandoer i spillet og/eller forbedre konsolnavigation. Da mikrofonen er “retningsbestemt” (hvilket betyder, at den kan fokusere på specifikke områder, mens den stort set dæmper lyde helt, der ikke er inden for det tildelte område), er det også sandsynligt, at man kan råbe kommandoer, selv i et rum med meget larm, uden at bekymre sig om at miste kontakt (igen, nogle spekulationer der).

Mere end bare et kamera

I virkeligheden har spillere har ventet på teknologi, der kunne hamle op med deres fantasi og begær, avanceret motien tracking (såvel som ægte Virtual Reality) er blandt deres vigtigste ønsker. Forestil dig for eksempel bare at kombinere et system som Eye med Oculus Rift VR teknologi (wrap-around beskyttelsesbriller) og hovedtelefoner af høj kvalitet. En sådan kombination vil mere eller mindre placerer dig direkte i spilleverdenen og med avanceret motion tracking som den, der tilbydes via PS4 Eye, kan alle dine fysiske bevægelser blive fanget præcist og oversat til spillekommandoer uden frygt for at støde på fejl.Eye kamera til PS4 konsollen

Selvfølgelig er vi der ikke helt endnu, hvad angår at være i stand til at tilbyde et sådant kommercielt integreret system, men vi er ved at komme frygtelig tæt på nu, og det er meget sandsynligt, at det nye Playstation 4 kamera vil hjælpe til at indvarsle disse kapaciteter (gennem standardisering af bevægelseskontrollerede spil). Når vi begynder at se flere og flere spil med Sonys AR-system, vil PS4 Eyes sande kapaciteter blive mere åbenbare.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »