Playstation 4

Sony Pulse trådløst headset: Elite Edition evaluering

Pulse Elite Edition headsettet er Sonys bedste gaming headset, der kan bruges som headset til PS4. Det er Sonys andet gaming headset; det første hed meget passende Sony Pulse Headset. Elite Edition headsettet er dog langt foran forløberen på alle områder.

Pulse Elite Edition er skabt med tanke på bekvemmelighed. De puder, der dækker ørerne er store og bløde for at give både mennesker med små og store ører mulighed for at vælge et godt gaming headset. Den øverste del af Pulse Elite headsettet har to adskilte puder, der skal sørge for, at det bliver siddende komfortabelt på dit hoved i de lange spillerunder.

Headset for PS4 Sony Pulse trådløst headset: Elite Edition evalueringNæsten alt ved Pulse Elite headsettet skriger kvalitet. Det er meget robust og føles ikke, som om det går i stykker eller falder fra hinanden inden for de næste mange år, men det er samtidigt ret let og stilfuldt. Selv knapperne og sliderne, der er indbygget i puderne føles stærke nok til at kunne klare en omgang klø uden at tage skade.

På de puder, der dækker ørerne, finder du nogle få knapper og slidere, der kontrollerer de mange forskellige features, som dette headset stiller til rådighed. På den venstre pude på Pulse Elite headsettet finder du en tænd/sluk-knap, en mute-knap, en audio-slider og den overordnede volumen-slider. På den højre pude finder du BassImpact-slideren og en funktion-knap.

Pulse Elite Edition headsettet er trådløst ved hjælp af det ISB RF sender. Når først USB donglen er sat i din PS3 eller PS4 skal du bare tænde for headsettet og så kan du komme i gang med at spille. USB donglen virker også til computere eller fjernsyn, som har et jackstik til høretelefoner.

PS4 headset Sony Pulse trådløst headset: Elite Edition evalueringNår det kommer til headsets nu til dags ved vi dog alle, at udseendet tæller. Altså, Pulse Elite Edition har ingen problemer på dette område. Headsettets stilfulde, blanke puder er glatte og understreges af de sølvprægede linjer på hver side.

Det vigtigste aspekt af ethvert headset er dog, hvor godt det præsterer, og Sony Pulse Elite Edition headsettet skuffer absolut ikke. Pulse Elite Edition har 7.1 virtual surround sound så du ikke behøver kigge efter for at se, hvor du bliver beskudt fra. Hertil føjes BassImpact teknologien og har så et fantastisk gaming headset, som du kan bruge overalt i din hverdag.

Da det også er blevet bekræftet, at Pulse Elite headsettet virker med PS4, er dette med sikkerhed en af de accessories, du bør anskaffe dig, når du får fingre i dit nye strålende system.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »