Playstation 4

PS4 understøtter PS3 headsets

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du skal gå efter at købe en Xbox One eller en PS4, kan en nyhed om headset til PS4 måske hjælpe dig på vej.

Den kommende PS4 konsol understøtter tidligere generationers PS3 trådløse headsets, som Sony officielt bekræftede på San Diegos Comic-Con.

PS4 Headset PS4 understøtter PS3 headsets

PS4 Headset

Ifølge Ike Sainoi, produktansvarlig hos Turtle Beach, som vi snakkede med til E3 2013, skulle virksomhedens headsets virke med den næste generations PS4.

“Så vidt vi ved, vil vores nuværende headsets fungere sammen med den nye PS4”, sagde Sainoi. “Selvfølgelig er intet helt konkret endnu, men ud fra, hvad vi har hørt og de samtaler, vi har haft, skulle den meget gerne fungere med PS4’eren, når den udkommer.”

Han understreger, at kompatibilitet ikke er en sikker garanti endnu, men indtil videre ser det ud til, at PS3 headset’ene fra Turtle Beach er good-to-go med den nye konsol.

PS3 Wireless Headset PS4 understøtter PS3 headsets

PS3 Wireless Headset

Vi venter på at få svar fra virksomheden på, om headsets, som er designet til tidligere Sony systemer, også kan tilsluttes, og vi laver selvfølgelig en update, når vi modtager denne information.

Sony deler også mere information om PS4 headset’ets kompatibilitets-situation, og vi videregiver denne information, så snart vi hører mere.

Konsollen kommer med et headset lavet af Sony og som ligner det, Apple har lavet. Designet lige nu er single-øresnegl forbundet til en ledning, som har en mikrofon/volumen knap, siger Adam Boyes, vicedirektør afdelingerne for udvikling og publishing, under et roundtable på E3.

PS4 konsoller vil stadig blive sendt med deres eget mono headset i øresnegls-form – i forhold hertil bekræftede Microsoft sidste måned, at der ikke vil være et Xbox One headset i konsollens basissystem, da dette i stedet vil lægge vægt på Kinect-drevne stemme-inputs. I modsætning til PS4, vil tidligere generationers headsets ikke være kompatible med Xbox One kontrollerne på grund af en ny headset-adapter port.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »