Playstation 4

PS4: Top 5 stykker tilbehør for deres Next-Generation Spillekonsol

Kort efter Sony lancerede sin længe ventede fjerde generations spillekonsol, har spillerne haft travlt med at købe mere tilbehør og yderligere forøge Sonys omsætning fra PS4 salg, som toppede en imponerende million i de første 24 timer.

For at udnytte konsollen fuldt ud og opleve gaming på et helt nyt niveau bliver brugerne nødt til at investere mere i flere andre stykker tilbehør, som i øjeblikket findes på markedet.

Top fem stykker tilbehør til PlayStation 4:

1. DualShock Ladestation

PS4 DualShock Ladestation PS4 Top 5 stykker tilbehør for deres Next-Generation Spillekonsol

DualShock Ladestation

PlayStation 4 DualShock Ladestationen giver gameren et godt sted at lægge DualShock 4 controlleren i stedet for at lade enheden ligge og flyde. Ladestationen kan også oplade to controllere ad gangen.

2. PS4 lodret stander

Den lodrette stander kommer i brug, når en gamer er ved at løbe tør for plads, hvor du kan placere konsollen. Men dette afhænger helt af gameren, da den horisontale og den vertikale placering af konsollen har forskellige fordele og ulemper, som kan ses her.

3. BluRay fjernbetjening

Det siges at en PS 4 BluRay fjernbetjening øger ens oplevelse, når man ser videoer via konsollen, og gør det lette at kontrollere via et dedikeret fjernbetjeningssystem.

4. Universal Tritton AX 720 7.1 Surround sound høretelefoner

Universal Tritton AX 720 7.1 Surround sound høretelefoner PS4 Top 5 stykker tilbehør for deres Next-Generation Spillekonsol

Universal Tritton AX 720 7.1 Surround sound høretelefoner

Disse høretelefoner er primært for spillere, der kan lide skyde spil. Høretelefonerne vil give dig en fordel, mens du kommunikerer og fornemmer, hvilken retning truslen kommer fra. Høretelefonerne fås med et separat spil og stemmestyringsvolumen og stemmeovervågning, som lader brugeren høre sin egen stemme, mens vedkommende spiller og giver visse kommandoer, rapporterer Super Cheats.

5. Momentus LP 1TB 2.5in Intern harddisk

For brugere, som har deres harddiske fyldt med spil og har brug for mere plads, har Seagate skabt Momentus harddisken, som er kompatibel med Sony’s next gen konsollen. Brugeren vil være nødt til at udskifte den med den eksisterende harddisk.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »