Playstation 4

PS4 Tilbehør

Der er kommet nyt PS4 tilbehør, som forventes at blive lanceret sammen med den længe ventede spillemaskine. Sammen med afsløringen af to nye farver til DualShock 4 controllerne, har Sony også bekræftet to officielle slags tilbehør til PS 4, som spillerne vil være i stand til at erhverve sig sammen med deres helt nye PS4 konsol til november. Som I alle ved, er der tonsvis af tilbehør til rådighed til PS3; headsets, chips, fjernbetjeninger, tastaturer, mus osv. Nogle af disse eksisterende enheder vil være kompatible med den nye spillekonsol, men alle detaljer om denne kompatibilitet er endnu ikke tilgængelig.
Ladestationen til Dualshock 4 og den lodrette stander er i øjeblikket kun blevet bekræftet i Europa, og vi forventer at der vil komme flere nyheder omkring ekstraudstyr inden den store dag i november. Hold øje med denne side og vi vil fortælle dig det.

Ladestation til DUALSHOCK 4 – Tilbehør til PS4

 PS4 tilbehør og ekstraudstyr til Playstation 4

Ladestation til Dualshock 4

Ved at udnytte denne ladestation, vil brugere være i stand til at oplade to trådløse DualShock 4 controllere på samme tid, uden at skulle tilslutte dem til selve PS4 systemet. Brugere kan oplade deres DualShock 4 controllere ved blot at indsætte dem i opladerstikket på ladestationen og sætte stikket fra ladestationen i en almindelig stikkontakt.
DualShock 4-opladeren vejer ca 230 gram og forventes at være tilgængelig på lancering-datoen for den europæiske konsol. Dens omtrentlige dimensioner er 45mm × 55.5mm × 135mm (bredde × højde × dybde).
Faktisk er dette ekstraudstyr værd at overveje, især hvis du konstant ønsker at holde dine trådløse PS4 controllere klar til brug.

PS4 Lodret stander ekstraudstyr

Playstation 4 ekstraudstyr og tilbehør PS4

Lodret stander til PS4 Konsol

Den lodrette stander vil, som navnet antyder, giver brugerne mulighed for at stille PS4-systemet i en lodret position, hvilket gør det nemmere at placere maskinen hvor som helst, man ønsker det. Stativet leveres i sort med en skinnende overflade, der passer perfekt til konsollen. Brugerne er i stand til at fastgøre den lodrette stander til PS4 uden brug af yderligere værktøj ved blot at indsætte konsollen istanderen og skrue lidt med hånden for at låse den fast.
Den lodrette stander til PS4 siges at veje ca. 200 g og dens dimensioner er 337mm × 28mm × 72mm (bredde × højde × dybde). Som vi nævnte, forventes den at være tilgængelig på den europæiske lanceringsdag for PS4 sammen med DualShock 4 opladeren / ladestationen.
Blot for at bekræfte datoen: PlayStation 4 lanceres i Nordamerika den 15. november og Europa modtager man den nye konsol den 29. november 2013.
Sony har også erklæret, at følgende eksisterende PS3 ekstraudstyr vil arbejde sammen med den nye Playstation konsol:

  • PlayStation ® Move bevægelses-controller og PlayStation ® Move navigations-controller
  • PlayStation ® Move Sharp shooter
  • PlayStation ® Move Racing Wheel
  • Trådløst stereo headset (CECHYA-0080)
  • PULSE trådløst stereo headset – Elite Edition (CECHYA-0086)

PS3 periferiudstyr, der er kompatibelt med PS4:

• PlayStation Move
PlayStation Move oversætter og sender enhver af dine bevægelse ind i spillet med absolut præcision – så uanset om du smasher en volleyball, forsvarer dig selv i en gladiator duel eller trækker en bue og affyrer en pil, vil du føle, at du rent faktisk er i spillet. Ved hjælp af Bluetooth-teknologi kan denne trådløse controller præcist sporer både dine hurtige og subtile bevægelser med en intuitiv bevægelsesdetektering som aldrig før. Dit gameplay forstærkes af tilbagemeldinger leveret af specifikke aktioner; alt fra kuglens glødende lys til vibrationer kan mærkes i controlleren. Brug op til fire motion controllere med din PS4 til glæde for ethvert medlem af din familie. PlayStation Moves let-at-bruge controllerer gør den let tilgængelig og sjov at bruge for alle, så du kan fordybe dig i spillet.

• Playstations trådløse Stereo Headset
Oplev krystalklar lyd og voice chat for at tage føretrøjen på under gameplay med dette trådløse headset. Mobiliser dit hold under intense gaming sessioner og lav strategier med dine holdkammerater ved hjælp af voice chat i høj kvalitet. At headsettet har 7.1 virtual surround sound betyder, at du vil høre fjenden komme og være i stand til at reagere, før de nogensinde ser dig. Hold dig up-to-date på skærmen med headset statusopdateringer og få nemt adgang til indstillinger med et enkelt tryk eller skub med fingeren. Skru op for udvidede gaming sessioner og forbliv komfortabel takket være de overdimensionerede åndbare ørepuder.

• PULSE Wireless Stereo Headset
Opnå en super lyd-fordel ved hjælp af dette PULSE trådløse stereo headset. Impulser fremkaldet af BassImpact og 7.1 virtual surround sound leverer en hidtil uset lydkvalitet, som hjælper dig med at fordybe dig i dit spil og bidrager til at skærpe din opfattelse. Den skjulte støjreducerende mikrofon hjælper dig med at holde klar kontakt med dine holdkammerater og giver dig hurtig adgang til indstillinger og forudindstillede tilstande, som er blevet optimeret til gamere. Headsettet er også kompatibelt med PS Vita, så du kan spille på farten.