Playstation 4

‘Warframe’ et sci-fi shooter spil for PS4, der er gratis at spille

Her er godt nyt for dem, der slog bunden ud af budgettet med en ny PS4 konsol: Det vil ikke koste dig noget at downloade og spille Warframe, et sci-fi action spil, der fås i PlayStation butikken.

Digital Extremes’ Warframe, som er baseret på et PC-spil, der udkom sidste marts, leverer mange timers underholdning, især når du slår dig sammen online med op til tre andre for at udføre missioner sammen.

Historien

'Warframe' et sci-fi shooter spil for PS4, der er gratis at spilleSpillet introducerer et militariseret race kendt som Grineerne, hvis hære nu breder sig over hele vores solsystem. For at hjælpe til i kampen mod denne ondsindede kraft, er du blevet hevet ud af dit Cryostasis kammer og har trænet sammen med andre krigere kendt som Tenno. Disse krigere drager fordel af en gammel exoskeletal teknologi kaldet “Warframes”, som giver dem superkræfter.

Warframe og DualShock 4

Før du går i gang med din første solo eller kooperative mission med tre andre, vil du modtage undervisning i, hvordan du bruger dine to pistoler og dit lange sværd, som du kan skifte mellem mens du er engageret i kamp. Ligesom andre spil i shooter-stil, kan du trække den venstre udløser for at zoome ind mens den højre udløser affyrer dit våben. Kontrollens R1 knap sætter dit sværd i gang med at hakke og hugge sig igennem fjenderne. Du kan også føre fingeren fremad på regulatorens touchpad for at tage en hurtig spurt mod fjenderne, før du udfører en handling.

Spillet

PS4 spil 'Warframe' et sci-fi shooter spil for PS4, der er gratis at spilleMens du hopper hele solsystemet rundt og udforsker enorme rumskibe, planeter og måner, vil du møde udfordringer og optjene erfaringspoint (XP), der anvendes til at opgradere våben og rustninger. Missionerne varierer fra at søge og ødelægge fjendens grupperinger og invaliderende skibets generatorer til at hente sjældne artefakter og tackle hårdkogte “boss” skurke.

Warframe viser sig at være et underholdende “Teen”-godkendt action spil til PS 4, som er gratis at spille. Det er måske ikke en af ​​konsollens bedste oprindelige titler, men du kan ikke slå prisen, og det vil underholde dig og dine venner længere, end du tror.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »