Playstation 4

Warframe, Divekick bekræftet på dag ét til PS4

Det ser ud til, at et par ekstra spil dykker, sparker, skyder og stikker sig vej frem til lancerings line-up’et til PS4, da både Divekick og Warframe er blevet bekræftet som tilbud på dag ét via PlayStation Network, så snart den nye konsol udgives den 15. november.

Vi har i noget tid vidst, at Warframe ville udkomme til Sonys næste hjemmekonsol om et par måneder, men det var ikke før for nyligt, at vi blev sikre på, at spillet ville være klar til systemets lancering.

Warframe

PS4 action game Warframe, Divekick bekræftet på dag ét til PS4

Warframe

Warframe er et futuristisk, gratis MMO skydespil, som på det seneste har været virkelig populært til PC med mere end 3 millioner registrerede spillere siden debuten sent sidste år. I spillet kan spillere udstyre sig med en af 14 Warframe exo-rustninger, som hver tilbyder deres egen unikke blanding af fire specielle evner. Så, udover at bruge noget ildkraft og bestik til at pulverisere dine fjender, vil du også have adgang til et smart sæt kræfter, som gør hver enkelt spiller til en helt speciel type kampmaskine, som udkæmper en krig i det ydre rum mod andre arter om at dominere over galaksen.

Warfram kan spilles gratis, men ekstra godter er tilgængelige gennem en in-game butik. Sammen med spil som Planetside 2 og War Thunder bliver det endnu et massivt online spil, som spillere gratis kan dykke ned i når først PS4 har gjort sin entré på markedet.

Den anden del af Boyes PAX announcement består i, at det nyligt lancerede PS3/Vita kampspil, Divekick, også bliver tilgængelig til PS4 ved lancering.

Divekick

PS4 fighting game Warframe, Divekick bekræftet på dag ét til PS4

Divekick

Divekick er en parodi på kamp-genren og kamp-miljøet, mens det samtidigt er en legitimt dyb ode til nævekamp. Spillet begrænser spillernes muligheder til bare to knapper, ‘dive’ og ‘kick’. Disse bevægelser bruges til at bevæge sig rundt på skærmen og uddele tæsk, da den første spiller, der laver et succesfuldt spark, vinder runden. Det er dog bedragerisk simpelt, da gode kampe hurtigt bliver en hektisk styrkeprøve, idet begge spillere kappes om den bedste position, prøver på at tænke længere fremad end modstanderen og placere et propert spark, før tiden render ud.

PS3 og Vita versionerne af Divekick er cross-buy, men endnu har vi ikke hørt, om PS4 versionen af spillet bliver tilgængeligt som en gratis version for dem, der allerede har købt det én gang til en tidligere Sony platform.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »