Playstation 4

War Thunder til PS4 bruger PS Eye og planlægger at tilføje 5000 forskellige fly

War Thunder får rigelig med konkurrence, når det lanceres til PS4 denne november. Spillets fokus på en online multiplayer struktur kommer til at kæmpe med gratis spil såsom War Frame og PlanetSide 2 – men Gaijin Entertainments spil fokuserer på fly-simulering i kamp.

For nylig fik vi mulighed for at snakke med Gaijins Alexander Trifonov om spillet, inklusive antallet af fly og kort, det endelige spil ville have haft.

5.000 forskellige fly

PS4 combat flight game War Thunder til PS4 bruger PS Eye og planlægger at tilføje 5000 forskellige fly “På nuværende tidspunkt har vi mere end 200 fly i spillet, men ved alle store opdateringer tilføjes nye fly til spillet. Den komplette liste over luftfartøjer er betydeligt længere, alle mulige modifikationer, udrustningsvariationer og visuel tuning taget i betragtning. Alt i alt var omkring 5.000 forskellige fly i kamp under 2. Verdenskrig – det er det antal, vi stiler efter!”

Vi spurgte også om brugertilpasningen, og hvorvidt det udelukkende bliver på et visuelt niveau eller om udskiftning af motor og reservedele får indflydelse på flyets styring. Trifonov svarede: “Med en af de seneste opdateringer fik vores spillere en helt ny række muligheder for brugertilpasning, inklusive forskellige offensive og defensive features. Du kan ændre betydeligt på alle de fly, du ejer – du kan bytte ildkraft med fart og bedre udrustning med manøvredygtighed.”

War Thunder og PS4s features

PS4 War Thunder til PS4 bruger PS Eye og planlægger at tilføje 5000 forskellige flyMen hvordan udnytter War Thunder PS4’erens features såsom Cloud computing eller DualShock 4’erens Share-knap og LED-bar?

“Vi bruger PlayStation Eye kameraet til at spore hovedets bevægelser, så spilleren kan se rundt i sit luftfartøj uden at bruge gamepad’en. Og naturligvis får brugerne mulighed for at bruge Share-funktioner såsom screen shot eller endda live streaming,” afslørede han.

War Thunder lanceres til PS4 den 15. november i Nordamerika og den 29. november i Europa.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »