Playstation 4

Top 5 mest ventede PS4 spil, som PSU fællesskabet har bestemt ved afstemning

Vi er alle meget spændt, nu da PS4 lanceringen nærmer sig, og der er nu blevet foretaget en opinionsundersøgelse af bedste PS4 spil. PlayStation Universe fællesskabet har stemt Killzone: Shadow Fall ind som det PS4 spil, de er mest spændte på.

I en opinionsmåling af PlayStation Universe, gennem fællesskabet og sociale netværk, fik ShadowFall 38% af stemmerne, mens Ubisofts Watch Dogs kom på andenpladsen med 26%.

Her er alle resultaterne, arrangeret efter popularitet.

1. Killzone Shadow Fall – 38%

PS4 Killzone Shadow Fall Top 5 mest ventede PS4 spil, som PSU fællesskabet har bestemt ved afstemning

Killzone Shadow Fall

“PS4 traileren overrumplede mig med dens levende farver og optimisme og et glimt af de højere Vektan selskabskredse. Dette er kendetegn og omgivelser, som vi endnu ikke har set i Killzone serien. Shadow Fall er for vildt. Dag 1,” siger KyleOnThe Run.

2. WatchDogs – 26%

“WatchDogs er det mest interessante spil i lancerings line-up’et og det er meget forskelligt fra, hvad der ellers tilbydes,” siger StevenW.

3. DriveClub – 10%

“DriveClub har muligvis ikke fået den bedste presseomtale, MEN muligheden for at danne racerhold med dine venner online og konkurrere SOM ET HOLD, er noget, jeg har ventet på siden online multiplayer så dages lys…” Mondofish.

4. Battlefield 4 – 9%

Battlefield 4 Top 5 mest ventede PS4 spil, som PSU fællesskabet har bestemt ved afstemning

Battlefield 4

“Krig på en hidtil uset skala; hvordan kan man undgå at lide det?” siger Jonah.

5. Call Of Duty: Ghosts – 7%

“Okay, jeg er virkelig modig, når jeg siger dette: COD: Ghosts,” siger Sufi, der frygter for en voldsom reaktion fra CoD hadere.

Sonys PS4 har nu 101 bekræftede spil i dets bibliotek med over 140 spil under udvikling, hvoraf mindst 100 kommer inden for det første år. SCE World Wide Studios er på nuværende tidspunkt i gang med at udvikle flere end 30 spil kun til PS4, hvoraf 12 er nye IP’s med planlagt udgivelse i løbet af 2014.

Så hvad synes du om listen? Hvor mange af dine top 5 er med på den?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »