Playstation 4

The Order: 1886 – noget at se frem til

PS4 har noget ret imponerende teknologi bag sig, og spiludviklere fortsætter med at konstruere de bedste PS4 spil. Sådan en udvikler forsøger at gøre netop dette.

Ready at Dawn på arbejde

Ready at Dawn, udviklerne bag spil som Daxter og God of War: Chains of Olympus til PlayStation Portable, springer hovedkulds ud i det nye udviklingsmiljø med et af de bedste PS4 spil, The Order: 1886, og ud fra, hvad vi har set indtil videre, har de virkelig potentiale til at imponere en hel masse mennesker.

PS4 The Order 1886 – noget at se frem tilReady at Dawn har arbejdet på dette spil siden omkring 2010, og det er sat til at blive udgivet i løbet af 2014, så med omkring 4 års udvikling bag sig tager de sig virkelig god tid med dette spil. Skyggelægning og lyssætning i The Order ser ret imponerende ud indtil videre. Ready at Dawn bruger noget, der kaldes Physically Based Shading og som er en type af teknologi, vi har set i ret mange CGI film allerede. Nu prøver de at bruge det i gaming også.

The Order: 1886

The Order: 1886 foregår i et alternativt univers, der er under konstant trussel fra en eller anden form for monstre.

Som et resultat af bestræbelserne på at bekæmpe dem er den teknologi og de våben, der er tilgængelig for The Order, vanvittigt avanceret i forhold til, at vi befinder os i slutningen af det 19. århundrede. Maskinvåben, semi-automatiske pistoler og endda en slags sær, steampunk lys-pistol kan ses i aktion.

PS4 action adventure game The Order 1886 – noget at se frem tilMens der var masser af show off med våbnene i dette spil, har vi stadig ikke set noget til vores formodede umenneskelige fjender. De er tydeligvis ret behændige; klatrer og springer på medlemmer af The Order i traileren, men selv når de kommer tæt på er de svære at se tydeligt.

Dette spildesign i victoriansk stil er også ret smukt; alt fra de ujævne, brostensbelagte gader i byen til de hestetrukne vogne og den elegante men også officielle beklædning, som vores karakterer og NPC’er bærer hjælper til med at bringe Ready at Dawns vision til live. Indtil videre ser det dog ud til, at The Order: 1886 kommer til at bringe en betydeligt mørkere og mere mystisk tilgang til miljøet.

Folk, der allerede har bestilt en PS4, har et virkelig flot stykke arbejde at se frem til.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »