Playstation 4

The Crew: et revolutionerende action bil- og kørespil

Et par af de næste store IP’s til den kommende generation af konsoller er “persistens world” spil som The Crew, et bilspil til PS4. Med The Crew blev Ubisoft den nyeste udgiver, der har bidraget til “persistens world” scenen. The Crew er udviklet af Ivory Tower og Ubisoft Reflections og sætter spillere bag rattet i mange forskellige motoriserede drømmemaskiner for derefter at slippe dem løs på et enormt kort over USA.

Størrelse på spillets miljø er den første fordel, der åbenbarer sig for spillere; The Crews kort er øjensynligt omkring 5.000 kvadratkilometer stort og har både en komplet open-world og alle de sideveje, bjergpas, tørre ørkener og frodige skove, der eksisterer imellem dem.

PS4 The Crew et revolutionerende action bil- og kørespilDen anden øjenåbner i spillet er det pragtfulde layout. Delbilledfrekvensen er blød som smør, men det er mængden af detaljer, der ser ud til at være taget direkte ud af en bilfabrikants EPK, som i sidste ende fanger øjet. Solen reflekteres fra muskelbilernes kølerhjælme og spillerne kan se refleksionen af bybilleder i den glinsende lak på en Lambourghini.

Så The Crew ser fantastisk ud; det tilbyder enormt meget plads at køre rundt på og kortet er fyldt til bristepunktet med racerarrangementer. The Crew er en arcade racer med et RPG–aspekt naglet til den, som giver spillere mulighed for at låse op for nye biler, racer-features og brugertilpasning af bilen for hver opgave, de fuldfører.

Men det, der virkelig sælger The Crew, er letheden, hvormed spillere kan danne hold og skabe kaos på vejene. I sin kerne er The Crew blevet bygget til at give spillere mulighed for at danne hold med venner eller konkurrere mod fremmede på stedet. Som de buldrer gennem landskabet kommer de til at møde andre kørere og kan synkronisere deres spil med dem ved et enkelt tryk på en knap.

PS4 car games The Crew et revolutionerende action bil- og kørespilDer er dog en hage: spillere er nødt til hele tiden at være online for at spillet kan fungere. Dette betyder ikke, at det ikke kan spilles alene, det betyder bare, at det ikke virker uden en internetopkobling. I sidste ende er The Crews hårdeste opgave nok kravet om altid at være online, da det ser ud til at være det næste stadie i udviklingen af open-world arcade racers. Det kommer kun til at fejle, hvis ikke der er nok online spillere til at få det til at sælge i stor stil.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »