Playstation 4

Sony udgiver 4 PS3 klassikere til PS4

Sony øger sit lancerings line-up til PS4, og denne uge blev fire populære PS3 spil tilføjet og nogle af disse kommer til at indeholde finjusteringer til det nye system.

Sony har netop offentliggjort, at virksomheden udgiver de populære nuværende generationsspil Flower, Flow, Escape Plan og Sound Shapes til PS4 ved konsollens lancering, og det interessante er, at de er gratis for alle dem, der allerede har en PS3 eller PS Vita version af spillet. Dette gør dem til Cross Buy spil, hvilket betyder, at hvis du køber dem til enhver PlayStation platform, så er de tilgængelige for andre maskiner uden ekstra omkostninger.

PS4 Escape Plan Sony udgiver 4 PS3 klassikere til PS4Det er blevet afsløret via den officielle PlayStation blog, at Flower udgives til PS4 og PS Vita den 15. november. Dem, der har sørget for at anskaffe sig en PS4 konsol, får mulighed for at opleve spillet i 1080p opløsning og derudover på 60fps takket være de opdaterede visuals.

thatgamecompanys Flow udkommer også til PS4 og PS Vita. Det lanceres til begge platforme den 29. november. Escape Plan får på den anden side først sin debut, når det udgives til PS4 den 29. november. Udviklerne har finjusteret styringen så den passer til DualShock 4.

PS4 Flower Sony udgiver 4 PS3 klassikere til PS4Sidst men ikke mindst lanceres Sound Shapes, de meget populære, musikalske platform-spil fra sidste år, også til PS4, og dette sker den 15. november. Som sagt er alle disse spil Cross Buy spil. Så snart de er købt til PS3, PS4 eller PS Vita, kan de downloades til de to resterende platforme ganske gratis.

Og det er derfor nuværende ejere af Flower, Flow, Escape Plan og Sound Shapes allerede nu oplever, at deres PS Store konti er propfyldt med PS4 eksemplarer af disse spil.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »