Playstation 4

Sony Fremviser 5 Uundværlige Spil Til PS4

På PlayStation Meeting 2013 viste Sony, hvad PS4 er i stand til, gennem en række levende demoer af nye PS4 spil og tech previews med Epic Games Unreal Engine 4 og helt ny teknologi fra Quantic Dreams, der bringer naturtro mennesker til spillet og Capcom med sin Panta Rhei motor. Her er fem af de bedste ps4 spil, der ser ud til, at de vil demonstrere, hvad PS4 betyder for fremtiden af interaktiv underholdning.

· Knack

Mark Cerny, som er veteran indenfor branchen, har ikke bare hjulpet med at designe den nye PS4, han arbejder på et nyt eksklusivt actionspil til platformen. I hovedrollen er en sød lille robot, der kan forvandle sig til et langt mere frygtindgydende kraftcenter. Knack hjælper menneskerne kæmpe mod en troldehær. Denne trailer viste en god blanding af platformaction i en 3D stiliseret tegneserieverden med elementer fra den virkelige verden. Det så lækkert ud.

· Killzone Shadow Fall

Killzone Shadow Fall spil til Playstation 4 / PS4

Killzone Shadow Fall

Guerilla Games triumferede over den fantastiske PlayStation 3 demo til Killzone 3 med denne nye konflikt, som giver afkald på det krigshærgede landskab til fordel for en futuristisk by. Miljøets skønhed bliver ​​ hurtigt til kaos, da en bombe eksploderer, og skydeaction overtager scenen. Den rædselsvækkende tur, hvor du holder på et reb, mens et rumfartøj zoomer gennem skyskrabere og fjender fyrer på dig fra en åben baydør er fantastisk. Guerilla kender deres skytter og den live demo af dette ps 4 spil, som nu er på Facebook, giver et glimt ind i genrens fremtid.

· Deep Down

Capcom har en helt ny motor med kodenavnet Panta Rhei, som de har udviklet til at skabe nye interaktive eventyr. Denne demo fremviste en episk kamp mellem en ildsprudlende drage og en tapper ridder. Alt, lige fra krigerens ansigtsudtryk til skællene på det barske væsen, kom til live som aldrig før. Hvad denne teknologi vil åbne op for action RPG skulle være helt fantastisk.

· The Witness

The Witness spil til PS4 / Playstation 4

The Witness

Sony havde store spil som Bungies Destiny, Blizzard Entertainments Diablo III og Ubisofts Watchdogs, men de har også brugt tid på Witness, det nye puslespil fra skaberen af Braid, Jonathan Blow. Hans studie har arbejdet på et nyt “åben verden” puslespil, som han lover er noget helt enestående. Og i betragtning af, hvad han gjorde med Braid, tror jeg ham. Den kendsgerning, at Sony har brugt så meget tid på dette spil, viser, at PS4 ikke bare kommer til at handle om større eksplosioner og flere polygoner på skærmen (selv om disse vil forekomme i andre spil). Det drejer sig også om nye måder at fremme genrene på.

· DriveClub

Drive Club spil til Playstation 4 / PS4

Drive Club

Da der intet nyt var om Gran Turismo 6 ved denne begivenhed, blev racinggenren overladt til Evolution Studios, der ved en masse om racingspil. Drive Club drejer sig udelukkende om team-baseret racing. Studiet udtænkte projektet for 10 år siden, men måtte vente på, at teknologien skulle komme med. Dette spil vil have kollaborativt spil og evnen til at holde kontakten med dine racing venner 24/7 fra hvor som helst og hvilken som helst enhed.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »