Playstation 4

Sony bekræfter, at officielle PS4 sampakker er undervejs

Amazon France har bekræftet en officiel PS4 sampakke med Killzone: Shadow Fall, to DualShock 4 kontrollere og et PlayStation Camera.

Sampakken koster 499 euro, hvilket svarer til omkring 430 pund.

Official PS4 bundles Sony bekræfter, at officielle PS4 sampakker er undervejs

Official PS4 bundle

Forhandlere i Storbritannien har endnu ikke nogen sampakker af denne kaliber, bortset fra tilbud i butikkerne, som alligevel kan forventes.

Sony fortalte dog VideoGamer.com på Gamescom sidste uge, at vi kan forvente offentliggørelsen af officielle sampakker på et tidspunkt, men at detaljerne ikke er helt på plads endnu.

“Vi er virkelig glade for vores generelle værditilbud, uanset om det er indgangsprisen på maskinen [eller] de detaljerede sampakker og kombinationer, som kommer på hylderne i butikkerne, som vi ikke har uddybet i detaljer endnu,” sagde Fergal Gara, leder af Sony Computer Entertainment UK.

PS4 Killzone Shadow Fall Sony bekræfter, at officielle PS4 sampakker er undervejs

Killzone: Shadow Fall

Selvom PS4’eren allerede har solgt over en million forudbestillinger, ville en sampakke virkelig hjælpe systemet på de europæiske markeder, hvor Microsoft giver et gratis eksemplar af FIFA 14 med hver Xbox One lanceringskonsol.

Mens Sony har været relativt stille omkring spil sampakkerne, har et PS4 og PS Vita rygte cirkuleret i et stykke tid. Rygtet går på, at Sony vil sælge den nye konsol sammen med dens håndholdte modstykke for 500 dollars, hvilket er en besparelse på 150 dollars.

Ifølge en Sony direktør kommer PS4 til at kunne anvende deres håndholdte PlayStation Vita som en kontroller for udvalgte spil på den nye konsol, hvilket også gør tilbuddet om at købe kontrolleren sammen med konsollen til en god ide.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »