Playstation 4

Sådan kommer Thief til PS4 til at bruge DualShock 4s features

Eidos Montreal producer Stephane Roy bekræfter i et nyt interview med PlayStation Blog, at PS4 versionen af Thief bruger DualShock 4s nye features.

Roy sagde, at Eidos udnytter så mange nye, næste generations features som muligt, og dette inkluderer DualShock 4.

“I forhold til DualShock 4 bruger vi lysbjælken til at reflektere lysperlen i spillets UI, som indikerer, om Garrett er i skyggerne eller ej,” sagde Roy. “Det skaber en god følelse, når du spiller i mørket, at se den lyse op eller blive mørkere mens du bevæger dig gennem omgivelserne”.

PS4  stealth game Sådan kommer Thief til PS4 til at bruge DualShock 4s featuresDualShock 4’erens nye touchpad bliver brugt til menu-navigation og som en ‘mere intuitiv’ måde at udføre handlinger på, såsom at styre kortet eller at vælge våben, sagde Roy.

Roy snakkede også positivt om DualShock 4s nye ‘Share’ knap. Muligheden for at dele billeder og videoer giver specielt mening for et spil som Thief, sagde Roy.

“Vi tror det er en god tilføjelse, specielt for et spil som Thief. Vi giver spilleren en masse frihed, og vi arbejder virkelig hårdt for at skabe en systematisk AI, som giver spilleren mulighed for at finde kreative måder at spille på,” sagde Roy. “At dele disse øjeblikke vil vise, hvordan de forskellige situationer blev løst – og vi er ret sikre på, at spillerne kan finde måder at spille på, som endda kan imponere os”.

Thief's Garrett the master thief Sådan kommer Thief til PS4 til at bruge DualShock 4s featuresTil slut sagde Roy, at han ikke blot er glad for DualShock 4’erens nye features, men også for de spændende opdateringer af den nye version af kontrolleren.

“Det bedste eksempel herpå er bevægelseskontrollen, som er meget mere præcis en før,” sagde Roy. “Du kan bruge den til at tilpasse dit sigte med buen, og det niveau af nøjagtighed, vi opnår hermed, er virkelig imponerende”.

Thief bliver udgivet den 25. februar, 2014 til Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 og PC. En Wii U version er ikke under udvikling.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »