Playstation 4

Road Not Taken kommer til PS4

Sony afslørede en del spil til PS4 og PS Vita, inklusive Road Not Taken, som er et af PS4 spillene til børn. Spillet, der blander gåde-elementer, som ligner det objekt-kombinderende gameplay i Triple Town, med slyngelagtige features som permadød.

Plottet

Spillet er udviklerens version af et digt af Robert Frost med samme navn, og spilleren bliver sat til at vandre gennem mystiske skove i eftervirkningen af en stor snestorm.

PS4 game Road Not Taken kommer til PS4Ifølge administrerende direktør ved Spry Fox, David Edery, er Road Not Taken “et spil om livets overraskelser, både de positive og de negative.”

Spillerne kommer til at møde vilde dyr, afspærringer og børn, der er faret vild, mens de udforsker vildnisset, og ifølge udvikler-teamet indeholder det “mange timers gameplay, og to sessions bliver aldrig helt ens.”

Road Not Taken kommer til PS4

David Edery fra Spry Fox forklarede, at udgivelsen af Road Not Taken til Sonys hjemme- og bærbare konsoller måske kommer til at forsinke spillets udgivelse til telefoner og tablets.

“Vi vil stadig gerne udgive til mobile platforme; det kommer sandsynligvis til at tage længere tid,” sagde Edery. “Da vi udsendte meddelelsen første gang, havde vi ikke planer om at lave det til et mobil-spil. Men Sony så traileren og kunne virkelig godt lide den, og de opfordrede os til at lave det til PS4 og PS Vita, så vi tog beslutningen om at gøre dette. Men hvis det skulle lykkes, skulle vi gøre vores yderste for at prøve at lave et spil, der imødekommer en gennemsnitlig konsolspillers forventninger, som har en tendens til at være meget høje.”

Road Not Taken udvikling

PS4 rougelike puzzle game Road Not Taken kommer til PS4Edery sagde, at det måske tager en smule længere at udvikle spillet end Spry Fox troede i første omgang. Det var deres plan at have Road Not Taken klar til november eller december i år – nu, fortalte Edery os, bliver det nok nærmere februar eller marts 2014.

Road Not Taken kan formentlig ikke trække det samme publikum som Triple Town, sagde Edery – delvist fordi det ikke bliver free-to-play, når det lanceres på dets tre platforme, men også fordi dets systemer ikke bliver ligeså gennemskuelige som Triple Towns. Mens det var nemt at forstå Triple Towns system med at stable tre lignende genstande for at skabe en større genstand, ændrer og bryder Road Not Taken jævnligt sine egne regler; regler, som spillet på ægte slyngelmanér ikke altid forklarer.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »