Playstation 4

PS4 Spil: Næste Generations Konsolspils Fremmarch

PS4 bliver næste generations konsol for spillere – lavet af spillere – fokuseret udelukkende på spillere. Det er så let at glemme virkelighedens verden, når man overvejer de tilsyneladende endeløse muligheder for næste generations spil til den nye PS4.

Med de spritnye muligheder i PS4’eren kan gamere nu spille på helt nye måder. For eksempel bliver første persons shootere aldrig det samme på grund af den nye ‘share’ funktion på konsollen – strategier vil hurtigt sprede sig og du vil være nødt til at følge med i den seneste udvikling for at forblive på toppen af dit spil. Ja faktisk påvirker denne nye feature alle single-player spil.

Kommende spil til næste generations konsoller

Disse spil er ikke bekræftede til PS4, men er blevet offentliggjort til ‘næste generations konsoller’.

 • Visceral Star Wars spil: En rapport bekræfter, at Dead Space udvikler, Visceral, er begyndt at hyre folk til at bygge en titel til næste generations Star Wars. EA fik Star Wars licens fra LucasArts tidligere på måneden og oplyser, at spiller ikke vil være tilgængeligt før april 2014. Flere detaljer afsløres på dette års E3 kongres.
 •  The Evil Within: Det nyeste spil fra skaberen af Resident Evil, Shinji Mikami, blev offentliggjort af Bethesda til at udkomme i 2014 til næste generations konsoller. Shinji Mikami, mester I at overleve rædsel, er tilbage for at instruere et skræmmende nyt spil pakket ind i en uforglemmelig fortælling. Spænding og angst forstærkes dramatisk mens du udforsker spillets plagede verden. Du har begrænsede ressourcer til rådighed mens du kæmper for din egen overlevelse og oplever ren frygt i denne perfekte blanding af skræk og action.

  PS4 Spil: Næste Generations Konsolspils Fremmarch Evil Within

  The Evil Within

 • Cyberpunk 2077: Dette futuristiske RPG udvikles af CD Projekt, som bruger den spritnye Redengine3. Dette spil er en åben verden RPG, som er baseret på blyant-og-papir-spillet med næsten samme navn. Det kommer med stor sandsynlighed til næste generations konsoller.
 • Human Element: Opstarts udvikler Robotoki (en virksomhed, som er grundlagt af Robert Bowling, tidligere ansvarlig for den kreative strategi i Call of Duty franchiset) arbejder på dette ambitiøse, episodiske projekt, som er rettet mod alle slags næste generations spil-platforme. Dele af projektet debuterer først på Ouya platformen, men en stor release af størstedelen af Human Element er planlagt til 2015.
 • Spec Ops: Den tyske spil-udvikler Yager har meddelt, at firmaet for øjeblikket arbejder på en næste generations titel og har givet Unreal Engine 4 bevilling til at gøre det. Da dette er udvikleren bag det overraskende provokerende Spec-Ops: The Line, er det muligt, at vi kommer til at se en fortsættelse, som udkommer til PS4. Vi ville dog ikke være overraskede, hvis det nye spil var et fuldstændig anderledes franchise. Vi mangler for øjeblikket detaljer, men du kan være sikker på, at vi informerer dig, så snart de bliver tilgængelige.

  PS4 Spil: Næste Generations Konsolspils Fremmarch Spec Ops

  Spec Ops

PS4 er i den grad i spidsen af en ny æra indenfor gaming-verdenen med de features og spil, de tilbyder. Spillere kommer ikke til at betræde ny jord, når de tænder PS4’eren første gang, men det kommer muligvis til at være den flotteste jord, de nogensinde har trådt på. Spændende tider er med garanti foran os!

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »