Playstation 4

PS4 spil: Fire, der er værd at vente på

Tidligere på måneden frigav Sony PlayStation 4, deres længe ventede bidrag til konsolmarkedets ottende generation. De har solgt godt: Sony siger, at de har afhændet en million konsol på verdensplan i de første 24 timer enheden var til salg.

Enhedens holdbarhed vil sandsynligvis være lang, fyldt med et stort udvalg af next-gen titler. Her er fire at holde øje med.

Uncharted 4

Uncharted 4 PS4 spil Fire, der er værd at vente på

Uncharted 4

Efter tre afsnit på PS3 vil Naughty Dogs Uncharted serie flytte til PS4 med Uncharted 4. Kun få detaljer er kommet ud, selvom traileren synes at antyde, at i det mindste noget af handlingen finder sted i Afrika.

”Vores mål er at fortsætte med det, vi har gjort i tidligere konsol generationer og igen levere det bedste i historiefortælling, motion capture, teknisk innovation og grafik på Sony’s next gen konsol” skrev Naughty Dogs Arne Meyer på PlayStations blog.

Watch Dogs

Denne open-world Ubisoft titel skulle have haft premiere med PS 4. I stedet blev den holdt tilbage til foråret 2014, så Ubisoft kunne få ”den ekstra tid til at polere og finjustere hver detalje.” Foreløbig må vi nøjes med anmeldelser som den fra Pocket-links Rik Henderson. ”Spillet”, skrev han, ”synes virkelig at leve op til det hysteri, der har været omkring det, det sidste år eller der omkring.”

Thief

Thief PS4 spil Fire, der er værd at vente på

Thief

Seksten år efter lanceringen af ​​det første Thief PC spil, har Eidos genstartet serien for en række platforme. Tænk Dishonored, blandet med en masse bue-og-pil mekanik fra Far Cry 3”. Visuelt ser titlen fantastisk ud og spillepræstationen var ret solid,” skrev Alessandro Fillari i en anmeldelse på Destructoid. ”Det er et meget interessant indblik i, hvad folk kan forvente fra næste generations spil.”

Infamous: Second Son

Second Son er en opfølgning på den populære PS3-titel Infamous, og vil kun kunne fås til PlayStation 4. I betragtning af den stærke kultstatus forgængeren har inspireret, forventer vi, at Second Son vil være med til at drive et rimeligt antal spillere i armene på PS4.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »