Playstation 4

Otte PS4 spil som du kan spille gratis i år

Næste generations gaming til PS4 lover spillere en helt enestående spiloplevelse og tilbyder de bedste PS4 spil, de kan mønstre. Nye konsolovergange er altid dyre. Heldigvis bliver næste generations systemet for første gang i konsollens historie ledsaget af en række gratis spil, som bliver mulige at spille uden det koster dig en krone. Platformens november lancering nærmer sig med hastige skridt, og her er de otte omkostningsfrie spil, hvis 2013 lancering til den meget ventede hardware på nuværende tidspunkt er bekræftet.

Blacklight: Retribution

En fuldt udrustet førstepersonsskytte fra Zombie Studios – Blacklight: Retribution lover at tilføre futuristisk ildkraft til PS4. Det er allerede en succes til PC og det microtransaction-drevne spil kommer med hele ti kort og ni indstillinger, inklusive den sædvanlige imponerende række af Deathmatch og Team Deathmatch muligheder såvel som Kill Confirmed og en co-operativ playlist kaldet Onslaught.

Doki-Doki Universe

PS4 Doki-Doki Universe Otte PS4 spil som du kan spille gratis i år

Doki-Doki Universe

Doki-Doki er en lusket tilføjelse for at listen skulle have et lige antal gratis spil. Det mærkelige eventyrsspil af ToeJam & Earl skaberen, Greg Johnson, bliver tilgængeligt i sin basisform som et gratis download og giver dig mulighed for at flyve rundt i spillets skøre univers og give dig i kast med personlighedstests.

DriveClub

DriveClub bliver tilgængelig ved lancering som en del af PS4’erens delvist obligatoriske PlayStation Plus tilmelding og kan ses i PlayStation Store takket være Instant Game Collection. Lanceringen kommer til at mangle mange af banerne og køretøjerne fra den komplette detail-udgave, men du kommer til at kunne købe det manglende indhold a la carte , hvis du er på udkig efter en specifik bil eller region.

PlanetSide 2

PlanetSide 2  er det andet Sony Online Entertainment spil, der er sat til lancering samtidigt med PS4, og det er muligvis det mest teknisk ambitiøse spil på denne liste. Online-versionen lover uendelige områder med open world space og førstepersons kampe for op til 2.000 spillere. Du vil få mulighed for at styre luft- og landbårne transportmidler og kæmpe på tre enorme kontinenter.

ResoGun

PS4 ResoGun Otte PS4 spil som du kan spille gratis i år

ResoGun

Meget lig DriveClub bliver den finske udvikler Housemarques prangende skydespil, ResoGun, tilgængelig som en del af PlayStation Plus’ opfindsomme Instant Game Collection ved lanceringen. Arcade spilet er fyldt med flere effekter end en fyrværkeriforestilling og vil indeholde co-op multiplayer, flere forskellige skibe og en bund-solid framerate. Hvad mere kunne du ønske dig?

War Thunder

War Thunder er en kamp-simulereing med 2. verdenskrig som tema og er allerede en enorm succes til PC. Spillet vil give dig mulighed for at tage del i dogfights mod computerspillere på tværs af platforme i gigantiske sandbox-miljøer. Der vil være hundredvis af køretøjer at vælge mellem udover features, der kun er til konsollen, såsom PlayStation Eye-powered hoved tracking.

Warframe

Warframe beskrives som en blanding af Mass Effect og Ninja Gaiden og er et gratis tredjepersons actionspil, hvor du hopper i den besejrings-agtige rolle som en genetisk forbedret ninja, der kaster sig ud i kooperative missioner med op til tre andre venner. Mulighederne er mange og indebærer blandt andet erobringstogter og overraskelsesangreb, og den hektiske parkour action er i centrum.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »