Playstation 4

Octodad: Dadliest Catch får PlayStation Move understøttelse

Leder du efter et PS4 spil til børn? Octodad: Dadliest Catch er med sikkerhed det spil, du leder efter. Octodad: Dadliest Catch er efterfølgeren til succes’en Octodad! Denne gang er vores cephaloforkæmper havnet i et dilemma med sin kones voksende mistro på den ene side og en katastrofal tur til det lokale akvarium!

Er du far nok til at styre blækspruttefaren mens han kæmper med at skjule sin mangearmede hemmelighed fra sin familie samtidigt med at han forsøger at holde sine sammenfiltrede fangarme intakte?

Octodad understøtter PS Move

PS4 Octodad Dadliest Catch får PlayStation Move understøttelseSony misser aldrig en mulighed for at bekendtgøre noget nyt, og de har nu angrebet PAX Prime 2013 – bare lidt over en uge efter at have afsløret over 50 spil i Tyskland. Bekendtgørelserne starter med nyheden om, at Octodad: Dadliest Catch kommer til at understøtte PlayStation Move controls på PS4’eren.

“Vi har gerne villet lave bevægelsesstyring i et stykke tid nu,” forklarede Kevin Geisler på PlayStations blog. “Da Octodad er et spil, der handler om at vrikke med dine fangarme i et 3D rum, har det altid virket helt perfekt at involverer spillerens krop. Det føles naturligt at styre Octodads lemmer og heldigvis lægger det ikke en dæmper på hans sære bevægelser.”

Spillet bruger en single motion wand som det er nu, og den kan se, når du skifter mellem lemmerne ved at bruge Move-knappen. Når du gerne vil tumle et sted hen, vifter du simpelthen bare styreenheden i den retning, du gerne vil gå – det lyder ret intuitivt og som en rigtig naturlig og god idé til spillet. Du kan se en demonstration af denne feature i brug her på siden.

PS4 third person adventure game Octodad Dadliest Catch får PlayStation Move understøttelse“Da vi startede med at tænke over PS4 udvikling, var vi bekymrede for, at vi ville skyde os selv i foden ved at tilføje endnu en platform,” fortsatte Geisler. “Men det var overraskende hurtigt at porte til PS4’eren, og da vi har fået det til at køre på skinner, har det været muligt for os at eksperimentere med unikke features som PlayStation Move.”

Kommer du til at spille med bevægelses wand’en, eller holder du dig til den velafprøvede DualShock4?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »