Playstation 4

Need for Speed Rivals kommer til PS4 den 15. November

Jessica Damerst, Community Manager hos EA, har netop informeret os om, at Need for Speed Rivals bliver af lanceringsspillene til PS4 den 15. november i Nordamerika. Holdet ved Ghost Games har arbejdet hårdt for at sikre sig, at de bliver en del af PS4’erens store lanceringsdag.

Dette er gode nyheder for racerspil-fans, der stadig er skuffede over Evolution Studios’ seneste bekendtgørelse af DriveClubs forsinkelse, og det er fantastiske nyheder for EA og Ghost Games, som helt klart udnytter dette store hul i racer-spilgenren.

PS4 Need for Speed Rivals kommer til PS4 den 15. NovemberNeed for Speed Rivals kører på Frostbite 3, det indeholder fantastisk smukke kørselsomgivelser, overvældende nat- og dag-grafik, selv tilfældige ændringer i vejret alt efter, hvor i verden, du kører, og masser af Super Cars at kører race med.

Udover spillets fortræffelige visuals, har Ghost Games så at sige lagt en masse arbejde under motorhjelmen. I Need for Speed Rivals kan spillerne se frem til en helt ny feature kaldet AllDrive, som giver dem mulighed for let at vælge mellem forskellige modes fra single player til co-op og multiplayer, og en helt ny måde at spille spillet på.

Del AllDrive-øjeblikke med venner på PS4

PS4 racing game Need for Speed Rivals kommer til PS4 den 15. NovemberGrundet det tilfældige gameplay og uforudsigeligheden i AllDrive ved du aldrig, hvad der sker under en udfordring, så spillerne kan dele deres vilde racing-oplevelser med verden for at benove, inspirere eller bare at få et godt grin med vennerne.

Fortsæt racerløbet med Remote Play

Need for Speed har også en præinstalleret Remote Play feature. Spillerne får mulighed for at lægge DualShock 4 kontrolleren fra sig og fortsætte deres racerløb på PS Vita’en, hvis en anden skal bruge TV’et. Denne fede, nye feature har også Overwatch mode, der giver mulighed for flere måder at nyde Need for Speed racerspillet på.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »