Playstation 4

Need for Speed: Rivals er en jagt, der aldrig ender

Man kan opfatte Need for Speed: Rivals, en af bil-spillene til PS4, som et endeløst spil katten-efter-musen i bil. Der vil altid være Racers, der får deres spænding stillet ved at booste førsteklasses sportsvogne og Cops, hvis job det er at sætte en stopper for disse kriminelles hverv. Men med Rivals åben verden og regelmæssige overgang til racerløb behøver jagten aldrig få ende – i hvert fald ikke før dine binyrer løber tør for gas.

PS4 Need for Speed: Rivals er en jagt, der aldrig enderNår du først har valgt side, enten med eller imod loven, har du frit løb i de maleriske gader i en kæmpestor by. En feature, som er helt unik for Rivals, er AllDrive mekanismen, der er indbygget i online spillet og som kan skifte fra solo racing til multiplayer vanvid uden en eneste ‘loading-skærm’ eller lobby invite. Med AllDrive er der aldrig et kedeligt øjeblik, for uanset om du er en Cop eller en Racer er der altid nogen at køre hurtigere end.

Racers vandrer omkring mellem skjulesteder, steder der agerer flugtsted og forbindelser til andre skjulesteder, du har fundet. Udover at smide sig på gulvet for at undgå at blive opdaget af strisseren, spiller Racers altid højt spil med deres points, som hurtigt hober sig op, når man suser gennem trafikken, men som forsvinder fuldstændig, hvis du mister kontrollen over bilen eller bliver fanget af politiet. Skulle Racers ville vise sig lidt, kan de smadre ind i en Cop bil eller udfordre en anden Racer til at starte en jagt med det samme.

PS4 racing game Need for Speed: Rivals er en jagt, der aldrig enderDet fedeste er, at der altid er action lige i nærheden uanset hvor du beslutter dig for at suse hen. Hvis du ser et checkpoint eller en modstander, vil et enkelt tryk på L1-knappen øjeblikkeligt starte et løb – ingen ‘loading-skærme’, cutscener eller corny dialog. Så snart du har afsluttet et løb, kan du få øje på et andet i nærheden og springe fra den ene intense konkurrence til den anden uden at stoppe op. Vi kunne sagtens se os selv bruge mange timer på denne uafbrudte spilstruktur; nu skal du bare vælge side før Rivals udgivelse til nuværende og næste generation senere i år.

Så, har du tænkt dig at købe Need for Speed: Rivals til din PS4?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »