Playstation 4

Hvori består de største forskelle mellem Call of Duty: Ghosts til PS4 og til PS3?

Call of Duty: Ghosts erobrede butikkerne i dag, og i den sammenhæng udkommer vores første PS4 anmeldelse. Da spillet både udkommer til nuværende generations og næste generations systemerne, blev vi enige om at opsummere nogle af de vigtigste forskelle mellem de to udgivelser.

Lidt bekymrende er det, at der er meget lidt at sammenligne: Ghosts til PS3 er præcis det samme spil som i Sonys futuristiske format. Du finder de samme modes, kort, missioner og al den ammunition, du ønsker dig, i præcis den samme mængde på begge konsoller. De største forskelle består så i det visuelle.

Opløsning

PS4 First person shooter game Hvori består de største forskelle mellem Call of Duty Ghosts til PS4 og til PS3Activisions første-persons fænomen har altid været hæderligt på PS3’en, men det er altid blevet ødelagt af utydelige, lavopløsningsbilleder. Hvis du nogensinde har haft mulighed for at spille nogle af spillene med de bedste indstillinger til PC, vil du hurtigt have opdaget forskellene, hovedsagelig i opløsning. Teksturerne er skarpere, in-game teksten er tydelig og kvaliteten af lyssætningen er meget forbedret.

Multiplayer

COD: Ghost Hvori består de største forskelle mellem Call of Duty Ghosts til PS4 og til PS3En anden grafisk forhindring, PS3 altid har kæmpet med, er multiplayer. Det vigtigste for Call of Duty spil i de seneste år har været at sikre, at alt kører glat med 60 frames i sekundet, også selvom det betyder, at man er nødt til at skære nogle hjørner for at få det til at ske. Vi afprøvede nogle multiplayer spil på den nuværende generations konsol og lagde med det samme mærke til en forringelse af det visuelle – vi havde endda nogle disharmoniske oplevelser af at se hele køretøjer dukke op ud af ingenting.

Hvis du køber spillet til PS3, får du stadig den samme pakke, som konsollens storebror får, når alt kommer til alt.

Hvilken version af Call of Duty: Ghosts køber du? Er du blevet træt af Activisions første-persons franchise?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »