Playstation 4

Hvordan Tiny Brains bruger PS4 kontrollerens kræfter

Mens meget af diskussionen om næste generation har drejet sig om opløsning og hestekræfter i de sidste par dage, er det nemt at glemme, at PS4’eren også har et par gimmicks. Mange af disse er integrerede i DualShock 4 kontrolleren med touchpad’en, lysbjælken og share-knappen, der alle tilføjer helt nyt potentiale til eksisterende genrer og spil.

Et spil, som siges kommer til at udnytte disse unikke features, er Tiny Brains; det kooperative puzzle fra Spearhead Games. I denne indie-udgivelse skal du pile rundt i farlige miljøer som en af fire forskellige super-kræftfulde laboratorie-dyr og løse opgaver ved at bruge hver karakters unikke evner. Der er også en lidt mindre kooperativ funktion, der hedder Tiny Trolls, hvor der opmuntres til friendly-fire og hvor spillere kan opføre sig rigtig dårligt over for hinanden.

PS4 puzzle game Hvordan Tiny Brains bruger PS4 kontrollerens kræfterGameplayet bygger på kommunikation og udvikleren har anvendt kontrollerens lysbjælke til at opbygge et farvekodet system, som giver dig mulighed for nemt at se, hvem der kontrollerer hvilken gnaver. “Kontrolleren hjælper dig med at finde ud af, hvilke af dine venner, der kontrollerer hvilket dyr,” forklarede medstifter Malik Boukhira. “Så du ved, hvad du skal råbe af.”

Udvikleren bruger også den forbedrede kontrollers touchpad til at give dig mulighed for at pege på steder på skærmen, igen for at lette kommunikation. “Spillerne kan bruge dette til at pege på specifikke steder i en opgave, hvor de har brug for nogen med en anden evne til at hjælpe – en meget nyttig feature, når du spiller online multiplayer mode,” tilføjede Boukhira.

PS4 spil Hvordan Tiny Brains bruger PS4 kontrollerens kræfterDet var oprindeligt planlagt, at spillet skulle teste din sunde fornuft ved lancering, men er nu sat til at udkomme den 26. november i Nordamerika. Der er endnu ikke noget nyt om en europæisk udgivelse, men vi er sikre på, at spillets snedige dyr snart finder veje over havet. Glæder du dig også til at træne dine hjernebølger?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »