Playstation 4

Hvordan InFamous: Second Son bruger DualShock 4 kontrolleren

InFAMOUS franchisens to’er handler om mere end bare at fortælle Deslin Rowes historie. Sony og Sucker Punch har frigivet en ny udvikler dagbog til inFAMOUS: Secon Son, der viser nogle bestemte features ved PS4’eren og som gennemgår nogle tidlige muligheder i spillet for os. Det handler om at finde nye måde at spille på, og Sucker Punch implementerer aktivt DualShock 4-features i inFAMOUS: Secon Son.

Hvad grafik angår, ligner inFAMOUS en mord-ballet i slow motion med meget detaljerede karakter-animationer, som er dødsenshurtige i nærkamp. Det er grafisk imponerende, der holdet ved Sucker Punch har sammensat eksklusivt til PS4 – selv partiklerne har skygger.

PS4 Hvordan InFamous: Second Son bruger DualShock 4 kontrollerenDen anden halvdel af dagbogen gennemgår en tidlig kraft: røg, der giver spilleren mulighed for at høste røg og skyde med ildkugler, at dematerialisere og hoppe rundt på kortet og at udføre højtflyvende moves.

En ny ‘behind-the-scenes’ video giver indsigt i, hvordan nogle af disse features kommer til at fungere. Videoen forklarer nogle af DualShock 4’erens touch screen funktioner ved at vise Deslin tage fat i objekter, ved at bruge skjulte kræfter og ved at gennemføre takedowns med hjælp fra touchpad’en. “Vi bruger den nye DualShock 4 kontroller til PS4 på nogle virkelig seje måder for at tage spillerne med endnu længere ind i Second Son universet med nye gameplay funktioner og mekanismer, som får dem til at føle, at de selv er supermennesker,” siger spil direktør Nate Fox.

InFAMOUS: Second Son direktør Nate Fox roser det arbejde, Sony har udført i udviklingen af PS4’erens kontroller og siger, at DualShock 4’eren er ‘det bedste af det bedste’.

Sony har før snakket om den måde, hvorpå de stiler mod at give udviklerne, hvad de vil have med den nye PS4, og firmaet har givet udtryk for, at de ønskede feedback fra udvikler-samfundet, da de arbejdede på deres næste generations tilbud.

Hvordan InFamous: Second Son bruger DualShock 4 kontrollerenIfølge inFAMOUS: Second Son direktør, Nate Fox, har Sonys velvilje til at modtage feedback fra udviklere givet pote, specielt når det handler om PS4’ernes kontroller, DualShock 4.

“Vi arbejdede på inFAMOUS: Second Son mens de arbejdede på DualShock 4’eren,” sagde Fox til NowGamer.

“Sony har gjort et godt stykke arbejde med denne generation ved at tale med udviklere, såsom os selv, og spørge ‘hvordan vil du gerne have, kontrolleren bliver?’, ‘hvordan synes du, den skal fungere?’ og så tage denne feedback og prøve nogle forskellige ting,” forklarede Fox.

“Vi fik mange forskellige prototyper, efterhånden som de arbejdede sig fremad, med forskellige koncepter og forskellige fornemmelser. Derefter gave vi dem feedback, og hvad vi har nu, er det bedste af det bedste.”

Fox fortsatte med at forklare de måder, hvorpå DualShock 4 repræsenterer en stor forbedring af dens forløber.

“Touchpad’en tillader os at lave intuitive, nye gameplay koncepter og ærligt talt er det bedste ved kontrolleren, at sticks’ene er meget bedre at sigte og skyde med, og aftrækkerne er også bedre at skyde med,” siger Fox.

“Hvor mange spil har den spillemekanisme?” spurgte Fox. “At få lavet kontrolleren, så den var ideel hertil, var målet, og de gjorde det.”

Kig efter inFAMOUS: Second Son i 2014, eksklusivt til PS4.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »