Playstation 4

Genopfindelse af Thief til PS4

Er du en Thief-fan? Hvis ikke, så bliver du det måske, når du prøver det kommende comeback. “Thief” er den næste installation i stealth-action serien fra 1998. “Thief” bliver udgivet i 2014 til PS4, Xbox One og PC. Udover at fremvise Garrets politikker giver udgivelsesdato-traileren til Thief-spillet fansene en fast sæt-kryds-i-kalenderen udgivelsesdato, som er den 25. februar 2014.

Så, hvad kommer fans til at opleve på Thief-spillets PS4 udgivelsesdage? Til at begynde med afslørede gameplay’et i Thief, at spilleverdenen er mørk og realistisk og beboet af fjender og deres gemmesteder. Lys spiller en stor rolle i spillet, med HUD’en, der har en måler, som fortæller dig, om du står et oplyst sted eller et mørkt sted. Jo bedre oplyst et område, en spiller står i, jo større er sandsynligheden for at blive set af en fjende. Spillere skal også sørge for at gå på stille overflader, når de sniger sig rundt for at undgå fjender. Ligesom i den originale Thief er nogle overflader mere højlydte end andre, så du er nødt til at lave en strategi for, hvordan du kan snige dig rundt så lydløst som muligt.

Thief 4 Genopfindelse af Thief til PS4Våben, der er tilbage i Thief, inkluderer bue og pil og koben, som kan bruges til at lirke vinduer op eller flække kranier. Vandpile kan bruges til at slukke fakler, som genererer lys, der kan oplyse spilleren for vagter og andre fjender. Pilene med bred spids kan bruges til at nedlægge intetanende fjender, mens reb-pile gør det mulig for spilleren at ganske enkelt at lave en stige til dem selv, så de kan nå lofter og andre områder, der ellers ikke er tilgængelige.

En anden interessant detalje, som venter fans på Thief-spillets PS4 udgivelsesdag er den realistiske syns-mekanisme til AI i spillet. Den er beskrevet som en “syns-kegle” og indebærer, at en vagts synsfelt er koblet til hans øjne og ikke til den retning, han vender.

“Hvis to vagter står vendt mod hinanden og snakker, kan de ikke se, hvad der er bagved nogen af dem, fordi de blokerer hinandens syn,” sagde EIDOS, udvikler af Thief, i opslaget.

PS4 Thief 4 Genopfindelse af Thief til PS4Der vil også både være et mini-kort og et komplet kort for at hjælpe spillere med at navigere gennem de forskellige bybilleder og palæer i Thief 4. Fordi det at stjæle (naturligvis) er en stor del af spillet, vil der være plyndringsgods overalt, sagde IEDOS, og det vil uden tvivl være meget vigtigt i forhold til, hvordan spillere løser deres missioner.

EIDOS Montreal producer Stéphane Roy forklarede, at PS4 versionen af Thief kommer til at konkurrere grafisk med gaming PC’ere. PS4’eren har væsentligt bedre processorkraft end forløberne, hvilket gør det muligt for den at tilbyde oplevelser, der ikke kun er visuelt stimulerende, men også større i omfang. PS3 har forsøgt sig med large-scale spil (MAG og Dust 514) før, men der blev kompromitteret meget med den grafiske nøjagtighed for at gøre det muligt.

Baseret på den tid, vi har haft med det, ser Thief ganske godt ud, og vi er nødt til at vente til næste år, før vi kan stjæle lige, hvad der passer os.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »