Playstation 4

FIFA 14 – Verdensklasse underholdning

Mit navn er Martin Dyrhøj, og jeg har fået lov til at skrive et gæsteindlæg til PS4pris.dk. Jeg var så heldig at få fat i Playstation 4 den første dag, konsollen landede på hylderne i Danmark. Siden har jeg nærmest ikke brugt min tid på andet end at spille på min PS4. Jeg blogger om mine oplevelser med PS4 på http://billig-ps4.dk Jeg har bl.a. spillene Killzone: Shadow Fall, Need for Speed, FIFA 14 og Assassin’sCreed IV. Mit favoritspil er uden tvivl FIFA 14, som jeg vil komme med min vurdering af i denne artikel.

FIFA 14 – Verdensklasse underholdning

Jeg har altid været stor fan af FIFA og var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle købe FIFA 14 til Playstation 4. Det var derfor det første spil, jeg købte til min nye konsol, og det har vist sig at være en rigtig god beslutning.

PS4 spil FIFA 14 – Verdensklasse underholdningEA er udgiveren, og man må sige, at de har gjort det glimrende. Sammenligner man med FIFA 13, så er der sket rigtig mange forbedringer. Bedre grafik, ny spilmotor og hurtigere loadingtider er bare nogle af de forbedringer, man kan opleve i det nye FIFA spil. Spillet udkom for nogle måneder siden til både PS3 og Xbox 360, og der er kun sket nogle få dage ændringer i forhold til det spil, der netop er blevet udgivet til PS4.

Det første jeg stødte på var selve kontrolpanelet, som jeg synes er blevet meget mere overskueligt og designmæssigt i høj klasse end tidligere. Det tager kun ganske få minutter at komme i gang med at spille en kamp. Her er det loadingtiden, der gør sig gældende, som er blevet betydeligt forbedret i forhold til de tidligere udgivelser. Det hænger dog også sammen med, at PS4 er meget hurtigere til at loade spil.

Noget af det imponerede mig mest, da jeg spillede den første kamp var grafikken med fokus på tilskuerne. Det er tydeligt, at EA Sports har arbejdet rigtig meget på next-gen oplevelse, da tilskuerne er blevet meget mere livagtige. Måske er det en meget simpel ting, men ikke desto mindre øger det spiloplevelsen og bringer mere spænding til spillet. Der er også sket nogle ændringer i forhold til kameravinkling, hvor man kan fornemme tilskuernes reaktion under et kontraangreb.

FIFA 14 – Verdensklasse underholdningFIFA 14 har desuden imponerenet med den nye funktion, Pure-shot”, som gør formidable skud meget mere realistiske. Rammer du bolden på perfekt fra 30 meters afstand, så vil bolden ende oppe i detfjerneste hjørne. Denne funktion har også givet mulighed for, at man skyde under pres og i ubalance.

Spillerne er generelt blevet mere intelligente, da de er blevet bedre til at dække op, tæmme bolden og lave præcise afleveringer. I de tidligere generationer af FIFA har der været meget kritik i forhold til, at spillerne sjældent dækkede ordentlig op ved indkast. Det kommer især til fordel for angrebsspillerne, som har fået flere muligheder for at snyde forsvaret og banke bolden i målet.

Spillet koster omkring 500 kr., og jeg synes personligt, at de penge er rigtig godt givet ud. Husk forresten at købe Nordic udgaven, når du bestiller FIFA, så spillet er på dansk.

Kilde: http://billig-ps4.dk/fifa-14-til-ps4/

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »