Playstation 4

Don’t Starve, Outlast kommer snart til PS4

Sony kommer ikke ud med meget, men det de kommer med, henter de direkte fra modne bibliotek af den glorværdige PC Mesterraces brød og smør uddelingsportal … Steam. Ifølge iGame Responsibly, vil den populære indie-titel Don’t Starve, som blev udgivet tidligere på året, tage springet til PS4 fra den 7. januar, og den vil være en del af PlayStation Plus’ Instant Game Collection.

I dette spil forsøger spillerne desperat at overleve, efter at være sprunget igennem et dimensionelt warp gate. Spillet er gennemsyret af økologisk psykologi, da spillere vil bruge de iboende fjendtlige/passive naturer af verdens befolkninger til at benytte sig af deres omgivelser og forsøge enten at vende hjem eller kontrollere verden omkring dem.

Don't Starve Spil Don't Starve, Outlast kommer snart til PS4Don’t Starve blev ikke bare rost for sit vanskelige gameplay og stærke overlevelsesfølelse, men også for sin afhængighed af at gå på opdagelse og udforske, et karaktertræk, vi sjældent ser i spil nu om dage. I virkeligheden var det følelsen af at gå på opdagelse og spillets dybt siddende manipulation af lys, skygger og kunstnerisk pyntede figurdesigns, der virkelig har hjulpet til at drive spillet frem i rampelyset som et af ​​de vigtige indie-spil at holde øje med.

Men Klei Entertainments fremspirende overlevelsesspil er ikke den eneste indie, der slutter sig til PlayStation 4’s bibliotek af patch gebyr-frie spil. Red Barrels’ latterligt snavsede horror-spil, Outlast, vil også lande på PS4.

Outlast Spil Don't Starve, Outlast kommer snart til PS4For dem af jer, der ikke er bekendt med Outlast, skal I bare vide, at det er det spil, hvor en fyrs diller bliver skambidt af uhyrer. Helt alvorligt, der forgår en hel del rigtig ondskabsfuld diller behandling i det spil… man skulle to, det var et spil med et anti-slagteri tema, så meget ​​pølse mishandling der foregår.

Jeg er sikker på, at mange af jer er nysgerrige med hensyn til, hvor meget pølsemisbrug er indeholdt i spillet, og du vil sandsynligvis se for dig selv, hvor slemt det er. Nå, jamen gør det så bare … se det. Det er en udfordring.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »