Playstation 4

De mest ventede PS4 lanceringstitler

Alle gameres og teknik-entusiaster yndlings-tid på året er i slutningen af året. Ikke bare på grund af ferien, men på grund af konsol-krigen. De to konsol-konkurrenter er Sonys PS4 og Microsofts Xbox One, og begge konsoller praler med deres fordele og overlegenhed. Hver gang en ny konsol udgives, medfølger et antal lanceringstitler. Lanceringstitler er spil, som udgives samme dag som konsollen og som generelt er high-end spil, der reklamerer for, at man skal købe netop den konsol.

Det er op til dig at vælge mellem PS4 og Xbox One. Hvis du har besluttet dig for at købe Sonys PS4, er her en liste over de mest ventede bekræftede lanceringstitler.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

PS4 Assassin's Creed IV: Black Flag De mest ventede PS4 lanceringstitler

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Dette spil er den nyeste installation i Assassin’s Creed serien, og den er udstyret med en britisk pirat; Edward Kenway. Året er 1715 og Atlanterhavet vrimler med fulde, plyndrende pirater. Det er her Assassin’s Creed IV: Black Flag foregår – i en æra, hvor de lovløse sejlede deres egen sø og ikke stod til regnskab for nogen nation. Spillet bliver et åben verden action-adventure spil, i hvilket du udlever dine forfædres minder gennem Mnimus’en, en anordning brugt til at betragte minder. Spillet er udviklet af Ubisoft Montreal.

Battlefield 4

Et første persons skydespil, der repræsenterer den 13. installation i Battlefield serien. Du spiller som en soldat i en specialstyrke kendt som “Tombstone”. Spillet foregår i forskellige dele af verden og vil også indeholde en multiplayer-funktion. Spillet er udviklet af EA Digital Illusions CE.

Call of Duty: Ghosts

Den 10. installation i den enormt populære Call of Duty serie. Spillet er et første persons skydespil, som er baseret på Amerikas undergang. De tilbageværende soldater fra forskellige militære grene, kendt som ‘Ghosts’, rotter sig sammen for at bekæmpe en ny fjende. Spillet er udviklet af Infinity Ward og vil indeholde en high-octane multiplayer.

DriveClub

Dette er et vej-baseret racerspil udviklet af Evolution Studios. Spillet er ikke anerkendt som en racing-simulator. DriveClub indeholder en multiplayer funktion, som involverer forskellige elementer, såsom hold-racing.

Killzone: Shadow Fall

Killzone: Shadow Fall De mest ventede PS4 lanceringstitler

Killzone: Shadow Fall

Dette er den 6. installation i den populære Killzone serie. Spillet er et første persons skydespil, som foregår i en krigssituation, som ligner situationen under den kolde krig. De to grupper, der er involveret i konflikten, er Helghast’erne og Vektan’erne. Spillet er udviklet af Guerilla Games.

Knack

Dette spil er opbygget omkring en karakter, som kan inkorporere forskellige substanser i sin krop for at komme videre i spillet. Spillet er action-baseret, men vil også indeholde elementer af platforming. Knack er udviklet af SCE Japan Studios.

Watch Dogs

Dette spil er er sandkasse action-eventyr med elementer af at man skal snige sig rundt og være listig. Idéen bag spillet er opbygget omkring en verden gennemsyret af teknologi, og hvor du spiller en vanvittigt talentfuld hacker. Spillet er udviklet af Ubisoft Montreal.

Alle spillene er virkelig noget at se frem til. Har du besluttet dig for, hvilke af disse spil, du køber til din PS4?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »