Playstation 4

De bedste sportsspil til PS4 – Hvilket skal man spille først?

Sportsspil er blevet et højdepunkt for enhver spillekonsol, så vi har lavet en liste over de bedste PS4 spil, der omhandler sport. Ankomsten af en ny konsolgeneration gør det kun endnu mere spændende for sportsfans, som igen venter på deres årlige installation. Uheldigvis er NHL ikke en del af PS4 lancerings lineup’et denne gang, men det betyder ikke, at udvalget af sportsspil ikke er spændende. Her kigger vi på toppen af poppen og de spil, vi mener er værd at bruge tid på så snart du får fingre i din PS4.

FIFA 14

PS4 FIFA 14 De bedste sportsspil til PS4 – Hvilket skal man spille først?

FIFA 14

FIFA franchiset er stormet fremad gennem de sidste par år. Det, der lignede en kedelig forsvars-fest i FIFA 08 blev til et meget interessant spil med bedre kollisioner, boldreaktioner og skud-mekanismer. FIFA er tilbage med features som Pure Shot, der giver dine skud en mere realistisk fornemmelse, og Protect The Ball, som giver dig mulighed for at have en mere kontrolleret boldbesiddelse. Er du klar til den nye sæson?

Madden NFL 25

Madden NFL 25 er lige blevet udgivet på den nuværende generations platforme, og nogle evalueringer er allerede lagt ud, eksempelvis på IGN. De fleste evalueringer er positive, så det er et sikkert valg af bedste sportsspil, når PS4’eren udgives. Gode menuer, bedre løb og tacklinger, flere muligheder i løb og en omfattende ejer-mode er det, der gør Madden NFL 25 til det bedste football spil endnu til den nuværende generation. IGN bedømte spillet til 8,5, hvilket er helt fair taget i betragtning, at de fleste af de større forbedringer og makeovers kom sidste år.

NBA 2K14

NBA 2K14 De bedste sportsspil til PS4 – Hvilket skal man spille først?

NBA 2K14

Vi kunne give NBA Live 14 en ærefuld omtale i forbindelse med hypen omkring sportsspil til PS4, men jeg mener, at det er helt fair at sige, at NBA 2K14 beholder basketball-kronen dette år. NBA Live serien har ganske enkelt for mange hængepartier, og det ville være overraskende at se et helt poleret spil i comeback året. NBA 2K14 har alle de features, vi ønskede os for dette år, inklusive Crew Mode, hvis tilbagekomst for nyligt blev annonceret.

Hvad udkommer ellers til PS4, når det handler om sportsspil? Der er NBA Live 14, som vi nævnte, og så er der EA Sports UFV, som også er et første forsøg for EA.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »