Playstation 4

Call of Duty: Ghosts er sat til lancering i November

Den nyeste ugave af den vanvittigt populære globale franchise er sat til lancering den 5. november. Call of Duty: Ghosts introducerer en helt ny storyline og rollebesætning til franchiset – for første gang kommer brugere til at spille som underdog og fjenden er supermagten.

“Det er første gang du spiller med samme band of brothers fra start til slut, hvilket betyder en rigere og mere relevant storyline,” sagde Eric Hirshberg, administrerende direktør i Activisions publishing-afdeling, i et interview med CNN Money.

PS4 Call of Duty: Ghosts er sat til lancering i NovemberHirshberg sagde, at det nyeste Call of Duty spil har den bedste grafik, de bedste strukturer og atmosfærer i hele franchiset. Spillets udvikler, Infinity Ward, har arbejdet tæt sammen med Hollywood på kampagnens historie, for at fastholde Call of Dutys mainstream appel. Stephen Gaghan, som skrev og instruerede Syriana, blev tilkaldt for at hjælpe med storylinen til Call of Duty: Ghosts.

Call of Duty er blevet et af de mest populære spil i historien med et salg for over 8 milliarder dollars verden over i det sidste årti. Ifølge Michael Pachter, videospil analytiker ved Wedbush Securities, har Activision solgt 100 millioner Call of Duty spil.

Activision (ATVI) timede udgivelsen af “Call of Duty: Ghosts” med lanceringerne af Sonys (SNE) PS4 og Microsofts (MSFT, Fortune 500) Xbox One konsoller. Men Activision udgiver også spillet til den kæmpende Nintendo Wii U konsol, selvom rivalerne Electronic Arts (EA), Take-Two Interactive (TTWO) og Bethesda Softworks har forladt den. Faktisk har Activision lovet at udgive hele deres palet af spil til Wii U platformen.

Hirshberg udtalte, at Activision altid har nydt godt af at være et platform-polemisk firma, og han tror på, at det er bedre for spilindustrien som en helhed, hvis der er flere mulige videospil-platforme.

Call of Duty: Ghosts er sat til lancering i November“Hvis jeres Ghosts kan være med til at øge Wii U konsollens appel, er det da så absolut noget, vi gerne vil gøre,” tilføjede Hirshberg.

Hirshberg er af den overbevisning, at spil til næste generations videospilskonsoller vil forbedre tilslutningen mellem spillere og virtuelle karakterer. Han påstår, at Ghosts vil levere den “hårrejsende, rutsjebane-tur af adrenalin, som Call of Duty ser ud til at være i stand til at levere bedre end nogen anden.”

Pachter fra Wedbush forudså, at Activision har produceret et hit i form af “Call of Duty: Ghosts”, og forudsiger, at udgiveren kommer til at sælge 20 millioner spil. Efter brugerne har downloadet endnu 25 millioner stk. ekstra in-game indhold, forudser han, at salget vil overstige 1 milliard dollars.

Under Gamescon 2013 arrangementet udtalte Sony, at opgraderinger til PS4 spil vil komme til en “betydeligt nedsat pris”, selvom de ikke afslørede detaljer om faktiske tal. Nu har Activision udtalt, at det kommer til at koste 10 dollars at opgradere Call of Duty: Ghosts fra PS3 til PS4 – de matcher et lignende tilbud til Xbox One fra forhandleren GameStop. Baseret på Sonnys udtalelse kommer disse tilbud måske også på andre spil til den nye konsol i en begrænset periode. Hvis du imidlertid ikke kan vente de ti dage mellem spillets PS3 lancering den 5. november og PlayStation 4’erens lancering i USA den 15. november, så kontakt PR efter pausen.

Activisions annoncering kommer efter, at GameStop tidligere denne måned annoncerede, at de tilbyder en lignende 20 dollars opgradering til kunder, der køber Xbox 360 versionen af Ghosts og så bytter den til en Xbox One version. GameStop tilbyder det samme tilbud for Madden NFL 25, FIFA 14, Battlefield 4 og Assassin’s Creed IV Black Flag.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »