Playstation 4

Blizzard forklarer Diablo IIIs eksklusive PS4 features

Blizzard har afsløret nogle få nye features, som lanceres udelukkende til PS4 versionen af Diablo III: Reaper of Souls. Senior producer Julia Humphreys forklarede, at holdet bag konsollens versioner af Diablo III har formået både at udnytte PS4’erens kontroller og sociale features til den kommende næste generations udgivelse.

“Vi har leget lidt med touch pad’en,” sagde Humphreys. “Touch pad’en kan være virkelig brugbar og cool til på en måde at skabe genveje til ting, du gør igen og igen.”

PlayStartion 4 Blizzard forklarer Diablo IIIs eksklusive PS4 features Mere vigtigt er det, at PlayStation 4’erens indbyggede Share-knap og PSN’ens nye sociale features har gjort det muligt for holdet ved Blizzard at finde på nogle kreative nye måder at interagere med venner på.

Disse nye features inkluderer Player Mail, Player Gifts og en ny idé kaldet Avenger Kills.

“Player Mail er rimelig meget, hvad det lyder til,” forklarer Humphreys. “Du kan maile noget til en ven på din venneliste, så det er ret ligetil. Player Gifts er et ret cool twist på dette. Så lad os sige, at du og jeg spiller. Så ville der stå ‘gave til [din ven] er ankommet’, og når jeg klikker på den, bliver den sendt direkte til din mailbox.”

PS4 Action role-playing game Blizzard forklarer Diablo IIIs eksklusive PS4 featuresDen tredje feature, og måske den mest interessante, er Avenger Kills, som lader dig få hævn over monstre, der har slået dine venner ihjel.

“Lad os sige, at du er i gang med et spil og dette laverestående monster formår at ramme dig med dødsstødet,” siger Humphrey. “Og så sker det måske senere, når jeg spiller mit spil, at en portal åbner og monsteret kommer igennem, og jeg får en meddelelse om, at ‘[din ven]s morder er nu efter dig’. Jeg har så en chance for at hævne dig ved at slå dette monster ihjel, der slog dig ihjel. Det er dog et unikt monster, som har ekstra kræfter, og når byttet falder, får jeg mulighed for at få fat i mit, men jeg kan så sende noget tilbage til dig. Det er en ret sjov måde at sammenkoble spil på.”

Blizzard bekræftede også, at Reaper of Souls på 1080p på 60fps til PS4, og at karakterer fra PS3 versionen følger med over.

 

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »