Playstation 4

Blacklight: Retribution – Brugertilpasning, DualShock 4 inkorporering og meget mere

Blacklight: Retribution, det gratis FPS spil fra Zombie Studios og Perfect World Entertainment, er et kommende lanceringsspil til Sonys næste generation, PS4. Zombie Studios’ direktør, Jared Gerritzen, blev for nylig interviewet af Gamingbolt, og i dette interview diskuterede han en række in-game features til PS4 versionen og hvordan firmaet har forbedret de allerede tilgængelige muligheder for brugertilpasning.

Game features til PS4 versionen

Gerritzen bekræftede, at spillet til den nye konsol kører med en opløsning på 1080p med det mål at nå endnu højere i takt med, at spillet udvikler sig, og diskuterede spillets muligheder for brugertilpasning og forandringer.

PS4 first-person shooter Blacklight Retribution – Brugertilpasning, DualShock 4 inkorporering og meget mere“Vi har lavet menu-systemet om, så spillerne nemt kan brugertilpasse nemt kan interagere med spillet, og vi har brugt touch-screen’en til at bringe noget liv ind i vores systemer. Vi har også lavet om på spillets pricing og monetization,” sagde han.

Ved at bringe den gamle sammenligning af spil til næste generations konsoller og på en high-end PC på bane, blev det afsløret, at PC indstillingerne er blevet “øget til deres højeste indstilling på PS4’eren, og det virker virkelig godt! Vi er ret glade for den måde, hvorpå overgangen mellem high-end PS og PS4 fungerer for os.”

PS4 Blacklight Retribution – Brugertilpasning, DualShock 4 inkorporering og meget mereTil slut udtalte Gerritzen, i forbindelse med implementeringen af den nye generations DualShock 4 til spillet og hvordan det vil forbedre gameplayet i Blacklight: Retribution, at “en af udfordringerne med at porte et PC spil til en konsol er, at du ikke har et keyboard, der giver dig en hel masse muligheder for input.”

“DualShock 4 kontrolleren hjælper os virkelig med at tage den udfordring op, det er at overføre keyboard kommandoer til kontrolleren. Vi bliver virkelig kreative med touchpad’en og finder på fantastiske måder for spillerne at give input på.”

Blacklight: Retribution er på nuværende tidspunkt sat til at lancere den 15. november til PS4.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »