Playstation 4

Angry Birds: Star Wars’ PS4 features sigter mod at ‘sælge hele sofa oplevelsen’

Activision tror på, at Angry Birds: Star Wars passer godt til PS4 grundet de forskellige kontrol-muligheder, der bliver tilgængelige med DualShock 4; især det centrale touchpad, fortalte producer Matt Hohl Polygon.

Hohl forklarede, at Activision var særligt glade for den centrale touchpad på DualShock 4, som kan bruges til at sende Angry Birds af sted og aktivere deres specielle angreb. Den mest fjerlette berøring aktiverer touchpad’en, som viste sig at være yderst sensitiv i min prøve-tid med Angry Birds: Star Wars. Når først fuglen er skudt af sted, kan man aktivere specielle angreb såsom et lyssvær eller force push, afhængigt af karakteren, blot ved at klikke på touchpad’en. Spillet har også en multiplayer funktion, hvori spillerne kan skiftes til at skyde fugle ind i de grisebefængte skrøbelige landskaber.

PS4 spil Angry Birds Star Wars' PS4 features sigter mod at 'sælge hele sofa oplevelsen'Hohl sagde, at efter at have set positive anmeldelser af Angry Birds Trilogy, overvejede udgiveren måder, hvorpå man kunne gøre Angry Birds indbydende for næste generations konsoller. Kontrolleren til PS4, med dens centrale kontrol-pad, gjorde tilføjelsen af valgfri touch kontrol mulig; noget virksomheden troede på ville tiltrække yngre spillere og tilføje et lag af strategi for nytilkomne, der ikke er vandt til traditionelle kontroller inputs.

“Det var noget, vi gerne ville udnytte,” sagde han. “PS Move, kontrol pad, touch skærm, Vita Remote Play – det er en del.”

Activision mener, at serien virkelig har fundet fodfæste blandt konsollerne.

PS4 puzzle game Angry Birds Star Wars' PS4 features sigter mod at 'sælge hele sofa oplevelsen'“Vi ser en masse mennesker, der virkelig nyder Angry Birds på konsol som et familiespil,” tilføjede han. “Alle kan spille på forskellige niveauer, men stadig spille sammen. Det var derfor vi tilføjede en co-op mode og multiplayer funktionen – vi ville virkelig gerne sælge hele sofa oplevelsen.”

Angry Birds: Star Wars er også kompatibel med Remote Play; spillere kan skyde og kontrollere fuglene ved at bruge både den forreste og den bagerste touchpad på PlayStation Vita. Spillet udkommer samtidigt med PS4 på fredag den 15. november.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »