Playstation 4

PS4 Spil

Hvad kan vi forvente af de nye PS4 spil? Den nye PS4 er den ultimative spillekonsol, “en næste-generations konsol for gamere – lavet af gamere -. Helt fokuseret på spil.”  Det er alt for let at glemme virkelighedens verden, når man overvejer de tilsyneladende endeløse muligheder for konsol spil til PS4 af næste generation.

Med PS4’s helt nye kapaciteter vil spillerne nu kunne spille på revolutionerende nye måder. For eksempel vil første-person shooter spil aldrig blive det samme på grund af den nye sociale delingsfunktion for Playstation 4, strategierne vil spredes hurtigt omkring i fællesskabet, og du vil nu være nødt til at holde trit med alle de nyeste udviklinger for at være med på noderne. Senere vil alle single-player spil også blive påvirket.

Når du tænker på udviklingen af computere og udviklingen af spil, har det altid været spiludviklerne, der skubber hardware til det yderste. Udnyttelse af hver molekyle af processing power til rådighed på hvilket som helst givet tidspunkt. Og med den nye ps 4 spillekonsol, vil udviklere have en hel del power ved hånden. Hvilket er grunden til, at du og jeg og masser af andre mennesker ikke kan vente med at gå ud og købe de nyeste PS4 spil – for at se, hvilke glæder dette nye teknologiske vidunder har at tilbyde.

Se spillene til den nye PS4 her

Faktisk vil de nye funktioner i maskinen forandre spillene, og der vil blive mange nye PS4 spil til rådighed i de kommende måneder.

Her er Sonys eksklusive PS4 lanceringsspil

• DC Universe Online (SOE)

DC Universe Online var en af ​​de første store MMO’er til at finde vej til konsoller. Den lancerede samtidigt på ps3 og PC i begyndelsen af ​​2011, og inviterede spillerne til at skabe originale supervæsener, der kunne slutte sig til rækken af ​​Justice League eller Secret Society of Super Villans, afhængigt af hvor god eller ond gameren ønskede at være. Efter et skift til en free-to-play-model, har DCUO action-tungt gameplay udviklet en loyal følgeskare gennem flere kraftige udvidelser, og nu er det hele på vej til PS4. Du er fri til at udforske Gotham og Metropolis, udføre forskellige opgaver i processen som en avatar, du kan tilpasse til at være hvilket som helst symbol, du ønsker. Størstedelen af spillet er gratis med investeringer nødvendige, hvis du vil have adgang til ting på højere niveauer.

Heldigvis, bliver spillerne ikke nødt til at starte med et helt nyt og muligvis tyndt befolket online spil. Ps3 og PS4 spillere vil spille side om side, hvilket er noget DCUO producer Larry Liberty finder ret vigtigt. PlayStation 3 DCUO spillere, der beslutter at tage springet til den nye konsol til efteråret vil få lov til at foretage flytningen uden at pådrage sig omkostninger ved at gøre det.

Liberty erklærer, at PS4 versionen af ​​DCUO vil være overlegen i forhold til spillets nuværende oplevelse takket være konsollens hardware. Spillet fik en meget positiv respons på ps3. Vær forvisset om, at den nye udgave vil være på samme niveau, om ikke bedre.

Udgivelsesdato: Ubestemt 2013

• Driveclub (Evolution Studios)

Bil-entusiaster er vant til at synke tænderne i mangelfulde Gran Turismo detaljer – men Evolution Studios er her for at modstå denne tendens. Efter at have imponeret racing fans med MotorStorm-serien, har de taget tingene til et nyt niveau af detaljer med deres nye racing IP Driveclub. Der er tale om fuldt ud første-person perspektiver i stedet for typiske cockpit udsigt og fantastisk opmærksomhed på præcis gengivelse af hvert licenseret køretøj. Det er dybest set bil-porno og dets tiltænkte målgruppe vil være vilde med det.

Sociale tilslutningsmuligheder, cutting-edge grafik og verdens største superbiler ses i den seneste titel fra Evolution Studios. DriveClub er et racer-spil af næste generation, hvor du kan starte en klub og udfordre verden.

Udgivelsesdato: Lanceringsdagen

• Killzone: Shadow Fall (Guerrilla Games)

Forbered dig på at dolke endnu flere Helghast bøller i halsen. Det fjerde store Killzone spil i den langvarige serie var langt det flotteste af alle de spil, de har vist os hidtil, med ekspansive futuristiske bylandskaber og blændende eksplosioner. Det ser ud som om, du vil være oppe imod sindssygt urimelige odds, da Helghast har cloaking-teknologi til at infiltrere dine rækker.  Men på den anden side har du styrke nok til at hænge fra en helikopter og ramme fjendtlige soldater i hovedet. Måske er oddsene lige alligevel.

Spil til den nye PS4 konsol

Med et spring ind i denne sci-fi verden, har Sony-holdet virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde med Killzone: Shadow Falls grafik. Spillet er visuelt storslået og er en fantastisk indikator for, hvad udviklerne kan gøre med PS4’s opgraderede AMD x86-baserede otte-core CPU og en forbedret GPU med 8 GB GDDR5 RAM. Niveauerne har fuld bump mapping, smukt detaljerede teksturer og lynhurtige billedhastigheder.

For at opsummere, gør spillet et anstændigt job med at bryde med sine forgængeres lidt kedelige køre- og skydespil og samtidig vise, hvor god PS4 teknologi er, og hvordan udviklere kan bruge det og dets opgraderede kontrol for at skabe nye og forbedrede spiloplevelser.

Udgivelsesdato: Lanceringsdagen

• Knack (Sony)

Knack blev officielt annonceret den 20. Februar, 2013, under PlayStation Meeting 2013, og er et action video spil udviklet af Japan Studio i samarbejde med PS4 ledende arkitekt, Mark Cerny.

Spillet handler om den centrale karakter Knack, en mystisk skabning lavet af en menneskelig læge, der har fundet en måde, hvorpå han kan sammenføje gamle relikvier og give dem en bevidsthed. Knack er et eventyr for alle aldre, og fortæller historien om en elskelig konstruktion skabt for at beskytte menneskeheden fra hære af trolde. Det visuelle har en charmerende, Pixar-lignende flair over sig, og mekanikken virker ganske spændende: Det ser ud til, at Knack vil kunne ændre sin form, løse gåder (ved at gå usynlig) eller tage kampen op med større fjender (ved at øge hans polygonal masse for at blive større op til en kamp). Knack besidder utrolige kræfter, og han kan forvandle sig til en gigantisk maskine ved at indarbejde flere relikvier i sin krop.

Med et forfriskende koncept og løftet om en rigtig god historie, er Knack absolut en lanceringstitel, man skal købe.

Udgivelsesdato: Lanceringsdagen

• Warframe (Digital Extremes)

Warframe, som forventes ude engang i 2014 på PS4, er et tempofyldt co-op shooter spil med 11 spændende missioner inkluderet -lige fra hordestil til snigmord. Spillet er en tredje-person shooter, hvor spillerne får fantastiske superkræfter.

PS4 er begyndt at se ud som et ganske rart hjem for spil, man kan spille gratis, og den gruppe omfatter nu Warframe. Warframe, som blev lanceret på pc’er i marts 2013, er en co-op, tredje-person shooter fra Digital Extremes, udviklere bag The Darkness 2 og det seneste Star Trek spil. Du spiller som guddommelige væsener i en krig over jordens skæbne, og du låser langsomt op for nye evner og nivellerings bonusser ved at spille.

Hvad grafik angår, formår spillet at følge trop og alle funktioner er også inkluderet gratis, bortset fra at du er nødt til at købe ting, du har brug for som tilbehør, via forskellige mikro-transaktioner.

Spillet ser imponerende ud – selvom det ikke fik fantastiske anmeldelser, da det blev lanceret på PC. Forhåbentlig kan udviklerne udarbejde nogle af problemerne, før den kommer til PS4.

Udgivelsesdato: Sent i 2013

Vi vil holde et vågent øje med udgivelser af spil til PS4, så hold jer til, for at få flere nyheder, anmeldelser og anden relevant information. Der vil sandsynligvis ikke være en masse billige PS4 spil til at begynde med, men forhåbentlig kan vi også henvise vores besøgende til spillene med de bedste priser.