Playstation 4

Vil Grand Theft Auto V Tage Næste Generations PS4 Konsollen Til Sig?

Grand Theft Auto V har været samtaleemne i store del af gaming-verdenen i de sidste par måneder. Alle vil bare vide, om dette store spil tager næste generations konsoller til sig eller ej.

Næste generations GTA 5 er et vigtigt spørgsmål med god grund. Der er ikke lang tid til udgivelsen af GTA 5, den 17. september 2013. Og der er heller ikke lang tid til PS4 og Xbox One udkommer. Grand Theft Auto er desuden det eneste store spil resten af året, som kun udkommer som nuværende generation. Efter The Last of Us, rammer hver eneste store konsol-release – fra Assassin’s Creed 4 og Watch–Dogs til Madden og Call of Duty – både nuværende og næste generation, omend ikke på den samme dag.

Take-Two Interactive, firmaet bag det kommende Grand Theft Auto V (GTA 5), har leveret nogle kommentarer med hensyn til deres planer for spiludvikling for PS4 og Xbox One.

Vil Grand Theft Auto V Tage Næste Generations PS4 Konsollen Til Sig Eller Ej?

Grand Theft Auto V

Direktøren I Take-Two Interactive tror på, at spiludvikling for PS4 og Xbox One bliver “effektiv” sammenlignet med udviklingen for PS3 og Xbox 360. Han forudser, at dette vil gøre samtidig udvikling mindre udfordrende på tværs af flere platforme.

Administrerende direktør Strauss Zelnick tilføjer, “vi vil muligvis opdage, at udvikling for denne næste genereation bliver mere effektiv. Det er muligt, at vi opdager, at det er lettere at udvikle til mange platforme samtidigt, men det vil tiden vise.”

Take-Two Interactive ejer Rockstar Games og Rockstar North. Begge dattersleskaber arbejder på førnævnte GTA 5, som forventes at blive et af de bedst sælgende spil i år. På trods af Karl Slatoffs positive kommentarer om PS4 og Xbox One, vil fortsættelsen kun blive lanceret til PS3 og Xbox 360.

Først PS3 og så GTA V til PS4

“Vi sender versionen af den nuværende generation ud først og ser, hvad der sker i fremtiden,” sagde Leslie Benzies, direktør for Rockstar North, da hun blev spurgt om udbudet af næste generations GTA 5 under gårsdagens præsentation af Grand Theft Auto Online.

Han tilføjede: “Vi har allerede planer for, hvad den næste verden skal indeholde med hensyn til missioner, nyt indhold, tøj og lejligheder.”

“Vi vil virkelig gerne se, hvad det er, folk spiller, og det bruger vi en hel masse energi på, så vi kan holde øje med præcis hvor meget tis folk bruger på dødskampe, løb og alle de andre ting – bare for at se, hvad de laver. Og hvis vi opdager nogle peaks, så ved vi, hvad vi skal koncentrere os om.”

Store spil til PS4 og Xbox One

Vil Grand Theft Auto V Tage Næste Generations PS4 Konsollen Til Sig Eller Ej?De to næste generations-systemer er sat til at udkomme senere i år i Nordamerika og andre regioner. Take-Two Interactive’s første produkt til PS4 og Xbox One bliver højst sandsynligt “NBA 2K14”, hvilket blev bekræftet på dette års Electronic Entertainment Expo.

Baseret på tidligere tendenser, er der stor sandsynlighed for, at Rockstar Games udgiver “GTA 5” til PC. Overførsel af spillet fra PC til PS4 og Xbox One skulle teoretisk set ikke være svært, da næste generations-systemerne er konstrueret så de ligner en kraftfuld PC.

Dette fører til er vigtigt spørgsmål – Vil du helst spille spillet på Xbox 360/PS3 eller vente på at kunne spille det på næste generations konsoller?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdatere med nyheder om GTA 5 og PS4 konsollen.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »