Playstation 4

Udgiver påstår, at Call of Duty: Ghosts er det ‘bedst sælgende PS4 spil I amerikansk detailsalg’

I en bekendtgørelse i onsdags udtalte udgiveren, at spillet har toppet ‘detailsalget for den nye platform’, som blev lanceret den 15. november.

Administrerende direktør Eric Hirshberg fortsatte mere specifikt: “Call of Duty: Ghosts er det absolut bedst sælgende spil til PS4 I Nordamerika hos Best Buy, GameStop, Target og Walmart.”

Firmaet tøvede med at afsløre specifikke salgstal, og det er uklart om påstanden om, at det er det bedst sælgende spil i “detailhandelen” gælder for alle detailforhandlere i USA eller kun for de nævnte forhandlere.

PS4 spil Udgiver påstår, at Call of Duty Ghosts er det 'bedst sælgende PS4 spil I amerikansk detailsalg'Digitale salg via US PlayStation Store, som har tilbudt hele spillet og de fleste PS4 lanceringsspil siden den 15. november, er heller ikke talt med. En digital version af CoD: Ghosts tilbydes også via Sonys cross-gen opgraderingsprogram til dem, der købte en PS3 version af spillet.

Activision rapporterer også, at spillet er “det mest forudbestilte Xbox One spil I Nordamerika” hos de samme detailforhandlere – igen tages der ikke højde for alle forudbestillinger hos alle forhandlere. Xbox One versionen udkommer samtidigt med konsollen denne fredag.

Firmaet sagde tidligere på denne måned, at detailforhandlere brugte over 1 milliard dollars verden over for at sikre sig at have nok Call of Duty: Ghosts på lager på lanceringsdagen. Administrerende direktør i Activision Blizzard, Bobby Kotick, sagde, at det er “for tidligt at vurdere” salget til forbrugerne, og han forslog, at spillets lancering kom på et tidspunkt, “hvor franchiset aldrig har været mere populært”.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »