Playstation 4

Tre ting, du skal vide om PS4 OS

Sony lagde sine ambitioner for sociale netværk på bordet, da firmaet bekendtgjorde brugen af rigtige navne på PSN, deres online netværk, til PS4. Når nu virksomheden forbereder deres næste generations konsol til lancering, finder vi virkelig ud af mere om, hvordan de nye PSN profiler kommer til at fungere og hvad det er, PS4 Eye kameraet rent faktisk kan.

Selvom man kunne forvente, at PS4 Eye kameraet kan opfange dit billede og koble det sammen med din PSN profil, er det faktisk ikke tilfældet. Sony tillader kun integration med Facebook konti som et middel til at trække fotos fra den virkelige verden ind i PSN. Den eneste anden mulighed er at vælge mellem de avatars, Sony har gjort tilgængelige.

PS4 Tre ting, du skal vide om PS4 OSFor privatlivets skyld har Sony gjort sådan, at offentlige profiler vender tilbage til en bruges PSN ID. Det betyder, at virkelige navne ikke bare dukker op på din venne-liste som standard. For at aktivere dem, skal du gå ind i indstillinger og specifikt anmode adgang fra hver af dine venner.

Vi så den indledende setup til dette i en Sony demonstration, og det så relativt simpelt ud. Brugerne skal gennem en fem-trins proces for at give systemet nok ansigtsdata, hvilket involverer, at du skal bevæge dit hoved op og ned og lægge det på skrå i forskellige vinkler.

DualShock 4 share buttonTre ting, du skal vide om PS4 OSNår først billedet er gemt og vedhæftet din konto, logger PS4 Eye kameraet ind på din profil ved hjælp af en af to udløsere: ved bevægelse af hovedet eller ved at gøre DualShock 4’ens lysbjælke synlig.

Vi venter til vores endelige anmeldelse af systemet med at kaste en dom over, hvor fejlfrit denne ansigtsgenkendelse virker uden for et kontrollere demo-miljø. Men baseret på vores førstehåndsindstryk, ser det ud til, at brugerne får et rentabelt, håndfrit alternativ til at få deres PS4 op at køre.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »