Playstation 4

Sony udvider mulighederne for mobile billing i PlayStation Store

Køb af spil i PlayStation Store kan nu overføres til kundens mobiltelefonkonto, bekræfter Sony.

PS3, Vita og PS4 brugere kan overføre køb til deres månedlige smartphone regning

Sony udvider mulighederne for mobile billing i PlayStation StoreBrugere, som har T-Mobile eller AT&T abonnement, kan tilføje summen af købte spil til deres telefonregning – udover de eksisterende muligheder med kreditkort, debit kort, PayPal og forudbetalt kort.

På PlayStation Stores bruger-interface dukker et mobiltelefon-ikon op, når man trykker på “Add Funds”, og man kan begynde transaktionen. Dem, der har et månedligt abonnement, vil blive opkrævet beløbet på deres næste regning, mens dem med pay-as-you-go får prisen for spillet trukket fra deres kredit.

På nuværende tidspunkt er tilbuddet kun tilgængeligt for AT&T og T-Mobile kunder. I juli slog Sony dog pjalterne sammen med mobile billing og betalings firmaet Boku for at kunne tilbyde PSN brugere muligheden for at bevare deres fyldte punge og i stedet overføre omkostningerne til deres telefonregning.

PS4 Sony udvider mulighederne for mobile billing i PlayStation StoreDe nye betalingsmuligheder er Sonys seneste forsøg på at mobilisere PlayStation Network. Virksomheden meddelte for nylig, at PS4 automatisk kan downloade spil, der er købt via smartphones eller PC.

Ethvert foretaget køb tænder for PS4’eren, og den begynder at downloade, hvorefter den automatisk slukker igen.

Frigivelsen af PS4 er blevet sat til den 15. november i USA og den 29. november i Europa, Australien og New Zealand. PlayStation UK chefen, Fergal Gara, sagde i sidste uge, at firmaet kæmper for at imødekomme forudbestillinger og hævder, at PS4 er på vej imod en “udsolgt” situation.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »