Playstation 4

Sony: PS3 til PS4 spil opgraderingsplan

En af de største meddelelser, der kom ud af Sonys pressemøde, udenover annonceringen af udgivelsesdatoen, var, at spillere, der køber PS3 versioner af visse spil, vil være i stand til at opgradere til PS4 versionen til en nedsat pris. Lad os gennemgå hele processen fuldt ud og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Hvordan fungerer det?

Når du køber en PlayStation 3 version af et spil på detailniveau, f.eks Call of Duty: Ghosts, vil du så være i stand til at købe en digital kopi af det samme spil til din PS4 gennem PSN.

Hvad er hagen ?

Der er ingen! Du skal bare eje en kopi af det samme på PS3 for at være berettiget til denne fantastiske handel. Dog vil disse tilbud kun være tilgængelige i et begrænset stykke tid, så du bliver nødt til at handle hurtigt.

Hvor meget koster det?

Sony PS3 til PS4 spil opgraderingsplan

Call of Duty Ghosts

Sony har afsløret, at det vil være op til de enkelte udgivere at fastsætte deres egne priser for opgraderingensplanen. Indtil videre ved vi kun, hvad Activision har planer om at gøre med Call of Duty: Ghosts.

For Call of Duty: Ghosts vil det koste $10 at købe en PS4 digital kopi, hvis du allerede ejer spillet på PS3. Stort set får du både en PS3 og PS4 kopi af spillet for kun $70, hvilket er et røverkøb.

Hvilke spil kan jeg gøre dette med ?

I øjeblikket er Activision, Ubisoft, EA og Warner Bros. involveret i markedsføring af opgradering med de følgende spil: Call of Duty: Ghosts, Assassins Creed 4: Black Flag, Watch Dogs og Battlefield 4.

Hvorfor skulle jeg gide?

For at drage fordel af PlayStation 4’s funktioner, selvfølgelig! Denne aftale er rettet mod brugere, som ikke kan få en PS4 ved lanceringen, og vil vente med at få en omkring helligdagene. På denne måde behøver du ikke at gå glip af gode spil som Watch Dogs, når de frigives på PS3, og når du får en PS4, kan du nemt opgradere din kopi til at afspille spillet igen med alle PS4 funktionerne intakte.

Sony PS3 til PS4 spil opgraderingsplan for Playstation 4

Derudover vil nogle spil, såsom Battlefield 4 og Call of Duty: Ghosts, bære din statistik og oplåsninger over til den nye konsol.

Hvornår kan jeg begynde ?

Så snart PS4 er frigivet! Denne aftale vil gå live med lanceringen af ​​PS4, så budgettér dine spil køb i overensstemmelse hermed.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »