Playstation 4

Sony hyper PlayStation Plus til PS4

Sony har frigivet en ny video, der viser fordelene ved PlayStation Plus, som er en abonnementservice-pakke, der giver PlayStation Network medlemmer en række ekstra features såsom gratis spil og rabatter. Det er frivilligt at tilmelde sig med PS3, men Sony vil kræve, at alle PS4 ejere tilmelder sig PS Plus for at kunne spille PS4 spil online.

PS Plus Services

PlayStation Plus Access Sony hyper PlayStation Plus til PS4Ved bare at se videoen bliver det tydeligt, at tilmeldingen er det hele værd. Herunder er listen over services, du modtager, når du er PlayStation Plus medlem.

  • Instant Game Collection: Modtag populære spil på din PS4, PS3 og PS Vita hver måned dit medlemskab løber i.
  • Online Multiplayer: Spil med dine venner og prøv kræfter med hele verden i den fantastiske multiplayer til din PS4.
  • Pengebesparende rabatter og foræringer: Indløs massevis af gode tilbud på PlayStation Store spil og ekstra tilbehør.
  • Exclusive Access: Du kommer forrest i køen til at prøve nye demos og officielle offentlige Beta trials.
  • Online Storage: Lav en backup af dine gemte spil, og fortsæt dine spileventyr hvor som helst, når som helst, på en hvilken som helst PS4 eller PS3.
  • Et medlemskab: Udnyt alle de gode fordele ved PlayStation Plus på din PS4, PS3 og PS Vita – alt sammen med ét medlemskab.

PS4 Playstation Plus Access Sony hyper PlayStation Plus til PS4PS Plus til PS4 tilbyder gratis spil hver måned og muligheden for at spille online multiplayer. Det virker også på din PS3 og PS Vita, så du får også en overflod af gratis spil måned efter måned til disse systemer.

I den nyeste video trailer vises de seneste Instant Game Collection tilbud, inklusive Assassin’s Creed III, LEGO Lord of the Rings, DriveClub PS+ udgaven og Resogun – de sidste to er gratis ved lanceringen.

Planlægger du at tilmelde dig PS Plus, når PS4 udgives?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »