Playstation 4

Sony fortæller om Gaikai planer – Lancering til næste år i USA, kommer også til PS3

I et interview med EDGE Online har Jim Ryan, direktør for Sony Computer Entertainment Europe, forklaret Gaikai situationen. Det bliver lanceret først i Nordamerika i 2014 til PS4, før det udkommer til Vita og endda til PS3.

Han talte om, hvorfor Gaikai ikke blev nævnt under Sonys Gamescom konference og sagde:

PS4 and Gaikai Sony fortæller om Gaikai planer – Lancering til næste år i USA, kommer også til PS3Ja, helt sikkert. Jeg fortæller jer, hvorfor det ikke blev nævnt i går. Så planen er at begynde med Nordamerika næste år og planen er at tilbyde en streaming service, som vil gøre det muligt for PS3 indhold først at blive streamet til PS4, så PS Vita og så PS3.

Ryan fortsatte med at sige “det sker i 2014 og starter med Nordamerika” før han fremhævede de dårlige bredbåndshastigheder i Europa, som han sagde er “on the roadmap” for Gaikai, selvom de ikke helt har en tidshorisont for det nu. Det blev ikke nævnt under konferencen, da Gamescom primært er for det europæiske publikum.

PS4 Sony fortæller om Gaikai planer – Lancering til næste år i USA, kommer også til PS3Han fulgte op med at sige “der er bare et par buler i vejen, der lige skal rettes ud” i forhold til den europæiske lancering, og at mens det bliver ‘tidligt-agtigt’ i 2014 i USA, har han “ikke noget at sige endnu” om en dato for Europa.

Det er et godt interview, og han diskuterer Sonys plan for at “redde” Vita’en såvel som al det sjov de havde på Microsofts bekostning under showet.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »