Playstation 4

Sony Bringer Internet TV Til PS4

Bedst som vi troede, vi kendte til alle PS4 funktioner, blev dette modbevist igen. Da Microsoft ændrede kursen temmelig hurtigt, efter at internettet begyndte at tale om, hvor meget mere attraktivt PS4s funktionssæt var i forhold til Xbox One. Redmond har langsomt, men sikkert, formindsket forskellen, men Sony har måske lige overhalet Microsoft i en slutspurt og ramte dem, hvor det gør ondt – TV . Sony har efter sigende indgået en aftale med Viacom til at udsende deres kabel-TV kanaler som live streaming video. Xbox One er designet til at tilsluttes en brugers kabel feed og overlægge sin egen kontrol og UI på oplevelsen. Men det er stadig bare et ekstra lag på et traditionelt kabel-tv-abonnement. Sony truer hele modellen for kabel-tv, hvilket vil sige, at det må have været en ret god handel for Viacom.

Se på TV i Playstation 4

I USA er kabel-TV et kontroversielt emne. Konkurrencen på markedet for rivaliserende, nær-ækvivalente kabel-pakker er overvældende, og tjenester som Netflix, Hulu, og Amazon Instant gør bare havet af udvalg endnu mere mudret. TV er en stor del af det moderne liv, uanset om du kun ser sport, kun ser skammelige-men-underholdene reality shows, eller kun ser Breaking Bad og Game of Thrones. Selv din ven, som meget er meget irriterende deroppe på hans høje hest om ikke at eje et TV, har lige set Orange is the New Black på Netflix . Så på trods af alle Xbox One’s tidligere fejltrin, er én vigtig funktion, konsollen har over PS4, at den kan interagere – live – med alle dine favorit tv-shows og events. Siden, de ikke ønsker at stå tilbage for dette, har Sony og Viacom en foreløbig aftale på plads, hvor Sony vil have adgang til alle Viacoms hit TV-kanaler. Dette omfatter MTV, Comedy Central, Nickelodeon og VH1.Sony bringer Internet TV til PS4 / Playstation 4

Sony vil bruge kanalerne som en del af et internet-TV-selskab, de søger at få gang i. Sonys indtil videre unavngivne tjeneste ville ikke følge Netflix strategien om at tilbyde TV-programmer nogen tid efter, de bliver vist på kabel, men ville i stedet lade abonnenter se live kabel-feeds. Selv om det er banebrydende nok til potentielt at forstyrre det nuværende kabel service marked, den endnu bedre nyhed er, at Sony ville bringe denne service til sit PlayStation brand. Så i stedet for at tilslutte dit kabel-abonnement til din Xbox One og have en slags overlæg, ville Sonys tjeneste giver dig mulighed for at abonnere på og få adgang til kabel via din konsol, i stedet for at blive offer for dyre kabel-pakker fyldt med kanaler, du aldrig ser.

Nu ville en kabel-service, som kun består af Sony- og Viacom-kanaler ikke være den mest tiltalende. Men nu, da nyheden om Viacom er sluppet ud, har Sony også kontaktet Time Warner og Disney om programmeringstilbud. Et salgs argument, der siger “hej folkens, Viacom er med på det” er meget bedre end en “der er ingen, der ønsker at være på vores service, vil du ikke godt tilmelde dig?” Sammen med PS4 har Sony planer om at bringe tjenesten til PS3 samt deres egne fjernsyn. Den 26. juni varemærkede Sony udtrykket “PlayStation TV”, så det ser godt nok ud til, at Sony vil påføre sine gaming produkter tjenesten, om ikke direkte skræddersy service til konsoller.

Rapporter tyder også på, at Sony vil rulle denne service ud, inden årets udgang, hvilket er et tidspunkt, hvor PS4 forventes at være tilgængelig i detailhandlen. Dog ville

Sony bringer Internet TV til din PS4 konsol

Sony formentlig få brug for mere programmering. Sport og nyheder vil være de vigtigste mål, da de er velsagtens de eneste genrer af tv-programmer, der skal ses live og ikke er tilgængelige på tjenester som Netflix. Hvis Sony kan få fat i mere programmering, så kunne PS4 og tilbehør til PS4 finde sin vej ind i boliger, der er ikke nødvendigvis er på udkig efter en spillemaskine, ligesom PS2 fandt sin vej ind i hjem som DVD-afspiller .

Ønsker du at modtage alle de seneste nyheder om dette i højeste grad afventede next-gen konsol? Så tilmeld dig på vores mailingliste.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »