Playstation 4

Sony bekræfter PS4 media apps, som er tilgængelige ved lancering

Sony har afsløret, hvilke media apps, der er tilgængelige til lanceringen af PS4. De vil kunne findes i PS4’erens TV og Video sektion og vil være tilgængelige fra dag ét. En komplet liste kan findes herunder.

Amazon Instant Video — Amazon Instant Video tilbyder to gode muligheder for at se film og TV shows hvor som helt og når som helst.

PS4 Sony bekræfter PS4 media apps, som er tilgængelige ved lanceringCrackle — Crackle er en del af Sony Pictures Television og er et gratis multi-platforms tv-netværk, der leverer originale serier og populære film og fjernsynsprogrammer I et væld af genrer.

Crunchyroll — Se det nyeste og bedste udvalg af Animé direkte fra Japan op til en time efter japansk udsendelse!

EPIX — Abonnenter på PS4 systemet kan omgående få adgang til og streame mere end 3.000 film on-demand, inklusive populære blockbusters I HD, klassiske Hollywood franchises, prisbelønnede originale dokumentarer og musik og komedie specials.

Hulu Plus — Hulu Plus tilbyder ubegrænset instant streaming af aktuelle hit shows som Family Guy, The Simpsons og South Park og originale serier inklusive The Awesomes.

NBA Game Time — Oplev live out-of-market NBA game action på PS4 systemet med NBA LEAGUE PASS bredbånd på en verificeret basis for abonnenter.

PS4 console Sony bekræfter PS4 media apps, som er tilgængelige ved lanceringNetflix — Netflix medlemmer kan øjeblikkeligt se en bred vifte af TV shows og film, inklusive eksklusive serier på PS4 systemet.

NHL GameCenter LIVE — Du kan streame live out-of-market spil i HD kvalitet med dit NHL GameCenter LIVE abonnement.

Redbox Instant by Verizon — Abonnenter kan streame fra et bibliotek af populære film på PS4 systemet og modtage 4 DVD eller Blu-Ray leje-aftener hver måned til nye udgivelser af Redbox kiosken.

VUDU — Se verdens største udvalg af HD film og TV shows, inklusive tusindvis af blockbusters, Hollywood klassikere og indies.

YuppTV — YuppTV tilbyder over 150 indiske TV kanaler live og on-demand, inklusive et udvalg af over 600 film, som du kan se hvor som helst og når som helst.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »