Playstation 4

Shuhei Yoshida taler om PS4 UI og Social Features

Sony Worldwide Studios direktør, Shuhei Yoshida, er dukket frem på den officielle PlayStation blog for at dele flere detaljer om PS4’erens brugergrænseflade og social features via et interview.

PS4’erens Social Features

PS4 User Interface Shuhei Yoshida taler om PS4 UI og Social FeaturesYoshida fokuserede på systemets nye sociale aspekt, men det er stadig under udvikling. Som det også demonstreres kan du med det samme se info om dine spil, dine venner og deres aktivitet, kommende DLC og endda hoppe ind i et live-spil, som en anden spiller er i gang med på deres konsol.

I denne demonstration så han nogen, der spillede Killzone, hoppede med ind i spillet, tog screenshots og delte dem på Facebook – sidstnævnte blev gjort næsten øjeblikkeligt. På ethvert tidspunkt kan en spiller også uploade de sidste femten minutter af deres spil til facebook eller andre sociale netværk.

Yoshida siger, at han allerede har maks. antal venner på alle sine konti til sociale medier. PS4 gør det muligt for dig at tilføje yderligere 2.000 mennesker. Yoshida håber, at brugere synes, at identificerbarhed direkte i UI’en er dennes bedste feature. Som nævnt vil rigtig meget info være tilgængeligt, når konsollen er tændt – også selvom du ikke spiller et bestemt spil.

PS4 social feature Shuhei Yoshida taler om PS4 UI og Social FeaturesAfslutningsvis er Yoshida mest begejstret for de uafhængige selskaber, der er med i projektet. Han sammenligner med situationen omkring den originale PlayStation, og historien bekræfter naturligvis rigtigheden af dette. Både publikummet til video gaming og fundamentet af spiludviklere voksede meget mere end nogensinde før. PS1-æraen var virkelig en kilde til kreativitet og nye idéer.

Om hans håb om, at PS4’eren kan genskabe dette, er et helt andet spørgsmål, men det er rart at vide, at vi kan forvente, at Sony fortsætter med at støtte deres udviklere en hel del, så længe Yoshida er ved roret.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »