Playstation 4

Sådan sætter du Remote Play op på PS4

Hvis du både har en PS4 og en PlayStation Vita, kan de dage, hvor du havde eneråde over tv-et i dagligstuen være kommet til ende. De fleste PS4 spil understøtter Remote Play, hvilket giver dig mulighed for at streame spil fra din hjemmekonsol til din Vita.

Opsætning af Remote Play er ikke vanskeligt, og når først du har gjort det, vil du være parat, når du får lyst til at spille PS4 spil på din Vita. Her ser du, hvordan man opsætter Remote Play:

PS4 Sådan sætter du Remote Play op på PS41. Tilgå Remote Play i Indstillinger. Fra PS4’s startskærm skal du rulle opad og klikke på Indstillinger. Derefter skal du tilgå indstillingerne for PS-Vita forbindelse.

2. Begynd forbindelsesprocessen. På skærmen med forbindelsesindstillinger har du tre muligheder: Aktivér Remote Play, forbind direkte med PS Vita, og tilføj enhed. Den nemmeste løsning er nummer to. Klik på forbind direkte.

3. Gør din Vita klar. Hvis den ikke allerede er aktiv, skal du tænde for din Vita og tilslutte den det samme Wi-Fi-netværk som din PS4. Tilgå PS4 linket fra indstillingsmenuen.

Sådan sætter du Remote Play op på PS44. Indtast din kode. På tv-skærmen vil du se en kode til at linke din PS4 og din Vita. Indtast koden på din Vita og klik på bekræft. (Du har 5 minutter til at gøre dette.)

5. Brug din Vita. På dette tidspunkt skulle din PS4 automatisk få forbindelse til din Vita. Herefter kan du bruge din Vita, ligesom du ville bruge din PS4. Hvis du ønsker at afbryde forbindelsen eller tilgå Vita-specifikke funktioner, skal du klikke på PS-tasten i det nederste venstre hjørne af Vita.

Tro det eller ej, dette er det eneste, der skal til for at forbinde dine to systemer. Husk, at kvaliteten af dit Remote Play vil afhænge af styrken af ​​dit Wi-Fi-forbindelse, og ikke alle PS4 spil vil virke med det (skønt langt de fleste vil).

Vær dog forsigtig med at lade denne praktiske funktion gå videre til dem, der konkurrerer med dig om at bruge tv’et.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »