Playstation 4

Sådan forlænger du batterilevetiden for PS4’s DualShock 4

PlayStation 4’s DualShock 4 er uden tvivl en enorm forbedring i forhold til DualShock 3. Men hvis der er én fordel ved forgængeren, er det batteriets levetid. Med blot syv til otte timers levetid, er DualShock 4 batteriet en af de primære ting, der klages over – det er dog en klage, som kunne afhjælpes med et enkelt, relativt billigt køb.

Reddit bruger Scooby_609 hævder, at han fandt en måde at forlænge DualShock 4’s batterilevetid på, uden at være nødt til at modificere controlleren. Det er indebærer simpelthen at købe DualShock 3 batterier på det sekundære marked, hvilke tilsyneladende passer perfekt til DualShock 4. DS4 bruger et 3.65V 1000mAh batteri. Det, han fik for lige under $9, var et 3.7v 1800mAh.

PS4’s DualShock 4 “Jeg er gået fra omkring 8 [timer] per opladning til næsten 14 [timer] per opladning med det nye batteri!” hævder han. Vi har ikke personligt testet denne metode, men hvis du er lidt af en vovehals, der ikke går op i, at garantien muligvis bortfalder, så lad os vide, hvordan det fungerer.

Selvfølgelig ville et billigere alternativ til at købe et nyt batteri simpelthen være at drage fordel af PS4’s standby-modus. I dette energibesparende modus, kan du tilslutte og oplade din controller, mens du sover. Desværre hjælper dette ikke dem af jer, der spiller i 8 timer i træk.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »