Playstation 4

PS4’erens second round game is just as important to Sony as day one

Lancerings line-up’et til PS4, der bestod af en blanding af 23 store blockbusters og mindre indie spil, indeholder ikke en must-have, der skiller sig ud. Men Sonys Scott Rohde siger, at der kommer en lind strøm af software til PS4 i løbet af de næste par måneder, og det er virkelig vigtigt for den nye platform.

Rohde, der er leder af afdelingen for software produktudvikling ved Sony Worldwide Studios America, udtaler til Polygon, at udover at have et betydeligt line-up på dag ét, er der en hel masse på vej “lige rundt om hjørnet” til PS4.

PS4 Watch Dogs PS4'erens anden omgang spil er lige så vigtige for Sony som dag étRohde sagde, at en udgivelsesdato for Infamous: Second Son kommer meget snart, sammen med information omkring et andet spil, The Order: 1886, som udkommer eksklusivt til PS4.

PlayStation organisationen, sagde Rohde, holder øje med spil, der ikke bliver udgivet i den nærmeste fremtid – efter sommerferien i 2014 og så langt frem som fire eller fem år fra PS4 lanceringen.

Valget om at forsinke nogle tredjepartsspil, inklusive Ubisofts Watch DogsThe Crew og DriveClub, var “den rigtige beslutning,” sagde han.

InFamous Second Son PS4'erens anden omgang spil er lige så vigtige for Sony som dag ét“Paramount sikrer sig, at spillet er det spil, vi vil udgive,” sagde han. “Man er bare nødt til at overlade den beslutning til udvikler-holdene. Alle er gladere om to år, når de taler om Watch Dogs; de bliver glade for, at Ubisoft brugte de ekstra fire eller fem måneder på at gøre spillet godt, fordi det er så lovende.”

Rohde forventer, at PS4’erens række af uafhængigt udviklede spil kan hjælpe til med at udfylde systemets ugentlige og månedlige udgivelser.

“Jeg er stolt af det, der er,” sagde Rohde. “Fra mit udvikler-perspektiv, er lanceringsspil svære. Der er en grund til, at tingene skiftede over første og tredjepart. Jeg elsker, at fordi vi nu også omfatter indie, er der en stor mængde spil, der supplerer den detail lancerings-line-up. Jeg tror virkelig det er en god ting, at der er et flow.”

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »