Playstation 4

PS4 vinder’ Best Hardware of Show’ på Gamescom 2013

Gamescom er nu forbi, og arrangementet har nu afsløret navnene på de vindere, der stjal scenen. Sony bliver glad for at høre, at PS4’eren vandt den eftertragtede “Best Hardware of Show” pris.

Det største spil på Gamescom var Activision’s Destiny, der vandt tre priser i alt. PS4s Destiny vandt ‘Best Console Game Sony Playstation’, ‘Best Action Game’ og ‘Best Online Multiplayer Game’.

PS4 Destiny PS4 vinder' Best Hardware of Show' på Gamescom 2013

Destiny

Mario Kart 8 vandt ‘Best Console Game on the Nintendo Wii U’ og ‘Best Family Game’, mens Elder Scrolls Online vandt ‘Best Role Playing Game/Casual/Online Game’.

Gamescom startede den 21. august og varede helt til den 25., mens 340.000 mennesker besøgte stedet.

Andre vindere inkluderer Titanfall, som vandt ‘Best Console Game on the Microsoft Xbox 360’ og ‘Best Next Generation Console Game’.

Forza Motorsport 5 vandt ‘Best Racing Game’ og FIFA 14 vandt ‘Best Sports Game’. ‘Best Simulation Game’ var WarThunder, mens ‘Best Mobile Game’ gik til The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.

PlayStation 4 console PS4 vinder' Best Hardware of Show' på Gamescom 2013

Best Hardware of Show

‘Best PC Game’ gik til Battlefield 4.

Ifølge en bekendtgørelse fra Sony på gårsdagens Gamescom, annoncerede PS4, at de vil lancere den nye PS4 den 15. november i Nordamerika og den 29. november i Europa.

Sony lancerer systemet i 32 lande verden over, og den kommer til at koste $399 i USA og £349 i Storbritannien. Derudover vil prisen på konsollens forløber, PS3’en, blive sænket til $199.

“Vi har altid været meget engagerede i at lave næste generations produkter, men nu er vi i højere grad fokuseret på at lave disse produkter til næste generations spillere,” fortalte Jim Ryan, administrerende direktør for SCEE, avisen The Telegraph.

Microsoft afslørede ikke en dato for Xbox One debuten og står fast på prisforskellen på $100 mellem deres konsol og PS4’eren.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »